Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενεργοποιηση/Απωλεια Καρτας

Για περιπτώσεις ενεργοποίησης, απώλειας / κλοπής της κάρτας σας μπορείτε να επικοινωνείτε, όλες τις ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο:
+ Τηλ.: 210-3397246

Γενικες Πληροφοριες

+ Τηλ.: 210-3669000
Contact Attica Bank

Σας προσκαλούμε σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της Attica Bank, για να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας και να επιλέξουμε μαζί την καλύτερη λύση για εσάς. Όλοι οι αρμόδιοι λειτουργοί, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε πλήρως και να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τα προνόμια των προϊόντων και των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Μπορείτε επίσης, να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Η Ειδική Υπηρεσία Παραπόνων Πελατών σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα της Τράπεζας, θα διερευνήσει το θέμα με αντικειμενικότητα και θα σας απαντήσει εγγράφως σύμφωνα με τα χρονικά πλαίσια που ορίζονται από το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. Σε περίπτωση που απαιτείται περαιτέρω χρόνος για τη διαχείρισή του, θα ενημερωθείτε σχετικά.

Εάν η απάντηση της Ειδικής Υπηρεσίας Παραπόνων Πελατών δεν σας ικανοποίησε, μπορείτε να απευθυνθείτε για την εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς, στον Μεσολαβητή Τραπεζικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών (Μασσαλίας 1, 10680 Αθήνα, www.hobis.gr Τηλ.: 10 4 40, 210 3376700 Fax: 210-3238821, e-mail: info@hobis.gr), ως φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ), ο οποίος βρίσκεται καταχωρημένος στο ειδικό Μητρώο που τηρείται στην ιστοσελίδα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή και Εποπτείας Αγοράς.

Σε περίπτωση που η διαφορά αφορά συμβατικές υποχρεώσεις δυνάμει ηλεκτρονικής σύμβασης παροχής υπηρεσιών, ο Πελάτης δύναται να υποβάλει το αίτημά του για την εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς, μέσω της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών – ΗΕΔ στην ιστοσελίδα https://webgate.ec.europa.eu/odr.

Φόρμα Επικοινωνίας
 1. Ονοματεπώνυμο*
  Παρακαλούμε δώστε μας το ονοματεπώνυμό σας.
 2. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου*
  Παρακαλούμε δώστε μας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
 3. Θέμα*
  Παρακαλούμε γράψτε ένα θέμα για το μήνυμά σας.
 4. Μήνυμα*
  Παρακαλούμε γράψτε το μήνυμά σας.
 5. Προστασία Anti Spam*
  Προστασία Anti Spam
    ΑνανέωσηΜη έγκυρη είσοδος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση.

 • Τηλέφωνο: +30-210-3669000
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ