Εταιρίες Ομίλου

ΟΜΙΛΟΣ Εταιρίες Ομίλου Δελτία Τύπου Θυγατρικών Εταιριών Ομίλου

Δελτία Τύπου Θυγατρικών Εταιριών Ομίλου

Συμφωνία Συνεργασίας της Attica Finance με τον κινεζικό όμιλο εταιρειών SUMEC

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 
ΤΗΣ ΑTTICA FINANCE ME TON KINEZIKO ΟΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ SUMEC ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ 20 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ  ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε συνέχεια της από 26 Ιουνίου 2013 συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ της Attica Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ. και του κινεζικού ομίλου εταιρειών SUMEC και στα πλαίσια υλοποίησης επενδυτικών πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων με πολλαπλή συμβολή στη διαμόρφωση και στην πράξη θετικού οικονομικού κλίματος, την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 υπογράφηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών συμφωνία συνεπένδυσης μεταξύ της Attica Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ. και του κινεζικού ομίλου εταιρειών SUMEC για την υλοποίηση επενδύσεων 20 εκατομμυρίων ευρώ σε δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Ελλάδα. Οι επενδύσεις που οριστικοποιήθηκαν αποτελούν μόνο την αρχή της συνεργασίας καθώς τα έργα που εξετάζονται από τους δύο φορείς ανέρχονται σε ποσά άνω των 200 εκ. ευρώ. 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Ιωάννης Μιχελάκης, πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες της χώρας ενώ τη συμφωνία υπέγραψαν  ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Finance, κος Αλέξανδρος Πουλαρίκας και ο Πρόεδρος του κινεζικού Ομίλου Mr. Cai Jibo.

Περισσότερα...

Συνεργασία Attica Ventures και CEVA Inc. για στρατηγική επένδυση στην Antcor Α.Ε.

Ύστερα από πολύμηνες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις η εταιρία CEVA Inc, εισηγμένη στο χρηματιστήριο NASDAQ (NASDAQ:CEVA), προχώρησε σε συνεργασία με την Attica Ventures, σε σημαντική στρατηγική επένδυση μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, στην Ελληνική εταιρία τεχνολογίας Antcor. Αξίζει να τονιστεί ότι με την επένδυση αυτή αναμένεται να υπερδιπλασιαστούν άμεσα οι θέσεις εργασίας στην εταιρία.

Περισσότερα...

Νέα επένδυση στην πράσινη ενέργεια για την Attica Ventures

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο εδώ (pdf).

Έναρξη λειτουργίας της Attica Finance ΑΕΠΕΥ

Στα πλαίσια των κινήσεων διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της, η Attica Bank ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της θυγατρικής της εταιρείας Attica Finance ΑΕΠΕΥ, η οποία αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Αttica Bank με τη Δυναμική Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

Περισσότερα...

Στην πράσινη ενέργεια επενδύει η Attica Ventures

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι διαδικασίες για την πραγματοποίηση της πρώτης επένδυσης της Attica Ventures σε project ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η επένδυση αυτή αφορά τη δημιουργία αιολικού πάρκου 14 MW το οποίο και θα αναπτυχθεί στην περιοχή της Πελοπονήσσου σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρία που έχει ήδη αναπτύξει και άλλα αιολικά πάρκα. Το συνολικό ύψος της επένδυσης αναμένεται να ξεπεράσει τα 20 εκ. ευρώ, και για τη χρηματοδότηση του έργου η Attica Ventures συνεργάστηκε με την Attica Bank.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το έργο αυτό χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά ανεμολογικά δεδομένα. Έχει δε λάβει το σύνολο των απαραίτητων αδειών συμπεριλαμβανομένης και της άδειας εγκατάστασης και η υλοποίηση του αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα. Το αιολικό αυτό πάρκο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του 2012.

Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση.

  • Τηλέφωνο: +30-210-3669000
ΟΜΙΛΟΣ Εταιρίες Ομίλου Δελτία Τύπου Θυγατρικών Εταιριών Ομίλου