Χρεωστικές Κάρτες

Attica Debit me VISA

Κινηθείτε καθημερινά με ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία με τη νέα χρεωστική κάρτα attica Debit Me της Attica Bank.

attica Debit Me VISAΤι είναι η attica Debit Me VISA 

Η attica Debit me είναι η νέα χρεωστική κάρτα της Attica Bank, η οποία συνδέεται με τον καταθετικό σας λογαριασμό, εξασφαλίζοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε τις συναλλαγές σας χωρίς τη χρήση μετρητών σε όλα τα εμπορικά καταστήματα τα οποία δέχονται χρεωστικές κάρτες Visa.

Γιατί να επιλέξετε την attica Debit me VISA

Χρησιμοποιώντας τη χρεωστική σας κάρτα attica Debit me, εξασφαλίζετε την προστασία που παρέχουν οι «έξυπνες» κάρτες οι οποίες διαθέτουν την τεχνολογία “Chip & Pin”. Για τη χρήση της κάρτας απαιτείται η εισαγωγή του προσωπικού σας κωδικού PIN τόσο στις αγορές όσο και στην ανάληψη μετρητών από ATM. Με αυτό τον τρόπο, η επαλήθευση των στοιχείων σας γίνεται ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται η υπογραφή σας ή η προσκόμιση δελτίου ταυτότητας ή κάποιου άλλου επίσημου εγγράφου.

Αντικαθιστώντας τη χρήση μετρητών με τη χρήση της χρεωστικής σας κάρτας, περιορίζετε στο βαθμό που εσείς επιθυμείτε, τον κίνδυνο απώλειας ή κλοπής του πορτοφολιού σας.

Με τη χρεωστική κάρτα attica Debit me της Attica Bank μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές από όλες τις επιχειρήσεις με το σήμα Visa σε όλο τον κόσμο, καθώς και αναλήψεις μετρητών από τα ATM του δικτύου της Attica Bank και από ATM με το σήμα Visa όλων των τραπεζών, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η attica Debit me, σας παρέχεται χωρίς ετήσια συνδρομή ενώ δεν επιβαρύνεται με χρεωστικούς τόκους.

Πως λειτουργεί η attica Debit me VISA

Η χρεωστική κάρτα attica Debit me, είναι συνδεδεμένη με τον καταθετικό λογαριασμό που τηρείτε στην Attica Bank. Πρακτικά, η σύνδεση αυτή σας εξασφαλίζει ότι το όριο των συναλλαγών που μπορείτε να διενεργήσετε με την κάρτα σας, εξαντλείται στο ποσό το οποίο έχετε διαθέσιμο στον λογαριασμό αυτό. Ουσιαστικά εσείς ορίζετε το όριο των συναλλαγών σας και εξασφαλίζετε τον απόλυτο έλεγχο των εξόδων σας.

Ενημερωθείτε για τις κινήσεις της δικής σας attica Debit me VISA

  • Μέσω των ΑΤΜ του δικτύου των Καταστημάτων της Attica Bank
  • Μέσω της υπηρεσίας e-banking της Attica Bank
  • Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Attica Bank στο τηλέφωνο 210 3669000

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση.

  • Τηλέφωνο: +30-210-3669000