Επενδυτικά Προϊόντα

ΙΔΙΩΤΕΣ Επενδυτικά Προϊόντα Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α)

Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α)

Η Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α.), είναι ένας πολυμερής μηχανισμός διαπραγμάτευσης και χαρακτηρίζεται ως "μη οργανωμενη". Η ΕΝ.Α., απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε μικρού και μεσαίου μεγέθους σύγχρονες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που αναζητούν χρηματοδότηση στη 2γενή αγορά (Χρηματιστήριο). Απευθύνεται επίσης, σε επενδυτές που αναζητούν εναλλακτικές μορφές επένδυσης για πιθανές υψηλές αποδόσεις, καθώς και σε εταιρίες που θέλουν να προετοιμαστούν για τη μεταφορά τους στην οργανωμένη αγορά μέσω της βαθμιαίας αύξησης της διασποράς και εμπορευσιμότητας των μετοχών τους.

Η Attica Bank, πρωτοπορεί στη στήριξη του θεσμού της Εναλλακτικής Αγοράς και έχει λάβει ήδη την άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τη λειτουργία της ως "Συμβούλου - Αναδόχου Εναλλακτικής Αγοράς".

Πατήστε εδώ για τη συνοπτική παρουσίαση της ΕΝ.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Κεφαλαιαγορών, στο τηλεφώνο 210 3667070-7012 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση.

  • Τηλέφωνο: +30-210-3669000
ΙΔΙΩΤΕΣ Επενδυτικά Προϊόντα Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α)