Επενδυτικά Προϊόντα

ΙΔΙΩΤΕΣ Επενδυτικά Προϊόντα Αμοιβαία Κεφάλαια

Αμοιβαία Κεφάλαια

Η Attica Wealth Management προσφέρει στους επενδυτές αμοιβαία κεφάλαια υψηλών αποδόσεων σε όλες τις κύριες κατηγορίες, καλύπτοντας κατά αυτό τον τρόπο πλήρως τις επενδυτικές τους ανάγκες.

Επιλέξτε από τα Αμοιβαία Κεφάλαια που διαχειρίζεται η Attica Wealth Management, εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και στους επενδυτικούς σας στόχους, παραμένοντας σε πλεονεκτική θέση:

ATTICA ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Απευθύνεται σε συντηρητικούς επενδυτές με μακροχρόνιο ορίζοντα που επιθυμούν απόδοση ανάλογης αυτής των Ομολόγων αναλαμβάνοντας ένα μέσο επίπεδο κινδύνου.

ATTICA DYNAMIC ASSET ALLOCATION FUND OF FUNDS ΜΙΚΤΟ*

Απευθύνεται σε επενδυτές με μεσομακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα και σχετικά συντηρητική διάθεση, που επιθυμούν να τοποθετηθούν σε ένα ευέλικτο και μεγάλης διασποράς χαρτοφυλάκιο, προσδοκώντας ικανοποιητικές αποδόσεις, αναλαμβάνοντας μέτριο κίνδυνο απώλειας κεφαλαίου.

*ημερομηνία αλλαγής επωνυμίας και κατηγορίας του Αττικής Μικτό Εσωτερικού: 27/03/2012

ATTICA ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Απευθύνεται σε επενδυτές που επιθυμούν να επενδύσουν σε επιλεγμένες εταιρίες και κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας, έχουν μακροχρόνιο επενδυτικό ορίζοντα και είναι εξοικειωμένοι με τις διακυμάνσεις και τους κινδύνους που παρουσιάζουν οι επενδύσεις σε μετοχικούς τίτλους.

ATTICA ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Απευθύνεται σε συντηρητικούς επενδυτές με μακροχρόνιο ορίζοντα που επιθυμούν να επενδύσουν στην Ευρωπαϊκή & διεθνή αγορά Ομολόγων, αναλαμβάνοντας ένα μέσο επίπεδο κινδύνου.

ATTICA ΜΙΚΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Απευθύνεται σε επενδυτές με μακροχρόνιο ορίζοντα που επιθυμούν να τοποθετηθούν σε ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο από μετοχές και ομόλογα των Ευρωπαϊκών κυρίως αγορών, αναλαμβάνοντας ένα μέσο προς υψηλό επίπεδο κινδύνου.

ATTICA REAL ESTATE ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Απευθύνεται σε επενδυτές που είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν υψηλό κίνδυνο με μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα, έχοντας τη δυνατότητα επίτευξης υπεραξιών μέσω ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου σε μετοχικούς τίτλους Εταιριών Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, κυρίως εκδοτών με καταστατική έδρα στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε:

  • Στο δίκτυο των καταστημάτων της Attica Bank
  • Στην Attica Wealth Management (τηλ. 210–3396860, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.atticawealth.gr
  • Στη Διεύθυνση Θεματοφυλακής & Υποστήριξης Χρηματοοικονομικών Δραστηριοτήτων, τηλ. 210–3669000 (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΙΜΩΝ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

(*) Τα Αμοιβαία Κεφάλαια δεν έχουν εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση.

  • Τηλέφωνο: +30-210-3669000
ΙΔΙΩΤΕΣ Επενδυτικά Προϊόντα Αμοιβαία Κεφάλαια