ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΕ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ*

 

Ένα μέρος του κεφαλαίου του πελάτη τοποθετείται σε προθεσμιακή κατάθεση με ιδιαίτερα ελκυστικό επιτόκιο και το υπόλοιπο επενδύεται σε αμοιβαίο κεφάλαιο της Attica Wealth Management και πιο συγκεκριμένα στα Α/Κ Μικτό Εσωτερικού, Μικτό Εξωτερικού, Μετοχικό Εσωτερικού, Attica Marathon Μετοχικό εσωτερικού και Attica Real Estate Μετοχών Εξωτερικού.

 

Το προϊόν προσφέρει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση για το τμήμα της προθεσμιακής κατάθεσης, η οποία φτάνει μέχρι και 20%. Ταυτόχρονα ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από την επένδυσή του στα παραπάνω Αμοιβαία Κεφάλαια.

 

Απευθύνεται σε πελάτες – επενδυτές οι οποίοι δεν θέλουν να αναλάβουν μεγάλο επενδυτικό κίνδυνο και επιθυμούν καταθέσεις με εγγυημένο επιτόκιο σε συνδυασμό με Αμοιβαία Κεφάλαια.

 

Τα γενικά χαρακτηριστικά του προϊόντος είναι:

·         Το συνολικό ποσό της επένδυσης χωρίζεται σε δύο μέρη:

-        Το ένα μέρος του συνολικού κεφαλαίου επενδύεται σε προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 2, 3, 6, 9 ή 12 μηνών με ιδιαίτερα υψηλό επιτόκιο.

-       Το υπόλοιπο μέρος του συνολικού κεφαλαίου επενδύεται σε Αμοιβαίο Κεφάλαιο της Attica Wealth Management.

·         Απευθύνεται σε φυσικά και νομικά πρόσωπα.

·         Διατίθεται σε ευρώ και το ελάχιστο ποσό συνολικής κατάθεσης είναι τα €10.000.

·         Επιτρέπεται χωρίς είσπραξη προεξοφλήματος η πρόωρη μερική ή ολική ανάληψη

 

Οι δυνατοί συνδυασμοί επένδυσης έχουν ως εξής:

 

CHOICE PROFIT 70

Το 70% του κεφαλαίου του πελάτη τοποθετείται σε προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 2, 3, 6, 9 ή 12 μηνών με προσυμφωνημένο επιτόκιο.

Το υπόλοιπο 30% επενδύεται σε ένα από τα ακόλουθα Αμοιβαία Κεφάλαια της Attica Wealth Management: Μικτό Εσωτερικού, Μικτό Εξωτερικού και Μετοχικό Εσωτερικού.

 

CHOICE PROFIT 50

Το 50% του κεφαλαίου του πελάτη τοποθετείται σε προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 2, 3, 6, 9 ή 12 μηνών με προσυμφωνημένο επιτόκιο.

Το υπόλοιπο 50% επενδύεται σε ένα από τα ακόλουθα Αμοιβαία Κεφάλαια της Attica Wealth Management: Μικτό Εσωτερικού, Μικτό Εξωτερικού και Μετοχικό Εσωτερικού.

 

CHOICE PROFIT 30

Το 30% του κεφαλαίου του πελάτη τοποθετείται σε προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 2, 3, 6, 9 ή 12 μηνών με προσυμφωνημένο επιτόκιο.

Το υπόλοιπο 70% επενδύεται σε ένα από τα ακόλουθα Αμοιβαία Κεφάλαια της Attica Wealth Management: Μικτό Εσωτερικού, Μικτό Εξωτερικού και Μετοχικό Εσωτερικού.

 

CHOICE PROFIT 20

Το 20% του κεφαλαίου του πελάτη τοποθετείται σε προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 2, 3, 6, 9 ή 12 μηνών με προσυμφωνημένο επιτόκιο.

Το υπόλοιπο 80% επενδύεται σε ένα από τα ακόλουθα Αμοιβαία Κεφάλαια της Attica Wealth Management: Μικτό Εσωτερικού, Μικτό Εξωτερικού και Μετοχικό Εσωτερικού.

 

Επιτόκια προϊόντος

Τα επιτόκια που θα προσφέρονται για την προθεσμιακή κατάθεση είναι:

 

 

Ποσοστό της Επένδυσης που Τοποθετείται σε Προθεσμιακή Κατάθεση

Διάρκεια Προθεσμιακής Κατάθεσης

CHOICE PROFIT 70 70%

CHOICE PROFIT 50 50%

CHOICE PROFIT 30 30%

CHOICE PROFIT

20 20%

2 Μήνες

8,00%

13,00%

16,00%

20,00%

3 Μήνες

7,00%

10,00%

15,00%

18,00%

6 Μήνες

6,00%

7,50%

11,00%

16,00%

9 Μήνες

5,50%

6,50%

9,00%

12,00%

12 Μήνες

5,30%

6,20%

8,00%

10,50%

 

 

* ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ