Υπηρεσία Ισχυρής Ταυτοποίησης Πελάτη

Ηλεκτρονικές συναλλαγές με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, με την υπηρεσία VISA Secure & Mastercard Identity Check.

Υπηρεσία Ισχυρής Ταυτοποίησης Πελάτη

Οι ηλεκτρονικές σας συναλλαγές πραγματοποιούνται τώρα με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, με την αναβαθμισμένη υπηρεσία VISA Secure.

Πλεονεκτήματα

 Αναβαθμισμένη ασφάλεια

Είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει, να κάνετε ηλεκτρονικές συναλλαγές με ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη. Η εξακρίβωση της ταυτότητάς σας γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, εφαρμόζοντας το αναβαθμισμένο πρωτόκολλο ασφαλείας EMV 3DS.

 Μεγαλύτερη προστασία

Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιείτε με τις κάρτες της Attica Bank διασφαλίζονται ακόμα περισσότερο, καθώς μειώνεται ο κίνδυνος απάτης.

 

Πώς πραγματοποιείτε συναλλαγές με την υπηρεσία VISA Secure;

 1. Σιγουρευτείτε ότι έχετε μαζί το κινητό σας τηλέφωνο, προτού ξεκινήσετε την ηλεκτρονική σας συναλλαγή.
 2. Πραγματοποιήστε την ηλεκτρονική σας συναλλαγή με την Attica Bank κάρτα σας. Πριν από την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας συναλλαγής θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ενημέρωση με τα εξής στοιχεία:
  • επωνυμία εμπόρου
  • ποσό συναλλαγής
  • ημερομηνία
  • αριθμός κάρτας (4 τελευταία ψηφία)
 3. Ολοκληρώστε τη συναλλαγή σας με την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας μέσω ισχυρής ταυτοποίησης, η οποία πραγματοποιείται με την ακόλουθη διαδικασία:
  • Kαταχωρίστε στο αντίστοιχο πεδίο της οθόνης τον Κωδικό μιας Χρήσης (OTP-Οne Τime Password) που λαμβάνετε μέσω SMS στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει στην Attica Bank (ο Κωδικός μιας Χρήσης παραμένει ενεργός για 3΄).
  • Καταχωρίστε τον Προσωπικό σας Κωδικό. Αρχικά, ως Προσωπικό Κωδικό θα καταχωρίσετε τον ΑΦΜ σας. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να τον αντικαταστήσετε με κάποιον της επιλογής σας, τον οποίο θα πρέπει να απομνημονεύσετε, ώστε να τον χρησιμοποιείτε εφεξής για την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών.
 4. Μετά την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας με ισχυρή ταυτοποίηση, η πληρωμή σας προωθείται για έγκριση.

 

Σας θυμίζουμε:

- Το ισχύον κινητό σας τηλέφωνο είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας μέσω της υπηρεσίας VISA Secure.

- H υπηρεσία ισχύει για όλες τις κάρτες έκδοσης της Attica Bank.

- Σε περίπτωση που δεν έχετε δηλώσει ή επικαιροποιήσει το κινητό σας τηλέφωνο, καλέστε στο 210-366 9000 για να ενημερωθείτε σχετικά, έτσι ώστε να επισκεφθείτε ένα Κατάστημα της Attica Bank και να επικαιροποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.


Διαβάστε τους όρους χρήσης της Υπηρεσίας 3D Secure ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε με την Attica Bank στο τηλέφωνο 210-366 9000.

Επικοινωνία

 

Δημοφιλή για Ιδιώτες