Ε-Banking
Συμβουλές Ασφάλειας

Πραγματοποιήστε συναλλαγές με ασφάλεια

E-Banking

Συμβουλές Ασφάλειας

H Τράπεζα δεν πρόκειται ποτέ να σας ζητήσει να αποκαλύψετε αριθμούς λογαριασμών, καρτών η προσωπικών σας στοιχείων (Μυστικό Κωδικό Πελάτη - password, ΤΑΝ κλπ).

Το help desk της Τράπεζας το μόνο που θα σας ζητήσει για να μπορέσει να σας εξυπηρετήσει είναι τον Κωδικό Πελάτη (user name). Κρατήστε το PIN σας αυστηρά προσωπικό.

Μην «ανοίγετε» ποτέ ύποπτα email που περιέχουν συνημμένα αρχεία και μην επισκέπτεστε links που ζητούν τα προσωπικά σας στοιχεία. Διαγράψτε τα αμέσως.

Χρησιμοποιείτε την υπηρεσία Internet Banking της Attica Bank μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα της Τράπεζας (www.atticabank.gr), και όχι μέσω συνδέσμων (links) από άλλους δικτυακούς τόπους, μηχανές αναζήτησης ή emails.

Να είστε πάντα βέβαιοι ότι έχετε συνδεθεί με το αυθεντικό site της Τράπεζας (www.atticabank.gr). Η Τράπεζα έχει προμηθευτεί πιστοποιητικό αυθεντικότητας στο διαδίκτυο, που εμφανίζεται κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα εισόδου του συστήματός της με το εικονίδιο (κλειδαριά στο κάτω μέρος της οθόνης). Επιλέγοντας το εικονίδιο θα πρέπει να εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σας παράθυρο το οποίο να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζάς.

Προστατέψτε τον υπολογιστή σας εγκαθιστώντας αυτόματο πρόγραμμα ελέγχου ιών και δούρειων ίππων όπως και προστασίας από δικτυακές επιθέσεις (antivirus, firewall, anti-spyware).

Demo της Υπηρεσίας

Πατήστε εδώ για Demo της Υπηρεσίας