Τα Νέα μας

Μάθετε τα τελευταία μας νέα

Στο πλαίσιο τεχνολογικών αναβαθμίσεων στην υποδομή πληροφορικής της Attica Bank, θέλουμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας ότι πρόκειται να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες διακοπές σε υπηρεσίες της Τράπεζας.
Πιο συγκεκριμένα, η χρήση των Χρεωστικών (Debit) καρτών, του δικτύου των ΑΤΜ καθώς και των υπηρεσιών Internet banking δε θα είναι διαθέσιμες την Κυριακή 17/6/2018,  κατά το χρονικό διάστημα: 03:30 - 06:30.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεια

 

Η Τράπεζα ενημερώνει ότι χθες, 26/4/2018, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρόγραμμα Εθελούσιας εξόδου του προσωπικού της. Η συμμετοχή στο εν λόγω Πρόγραμμα ανήλθε σε 177 άτομα που αντιστοιχεί σε περίπου 23% του συνόλου του προσωπικού της Τράπεζας.
Το Πρόγραμμα Εθελουσίας εντάσσεται στο πλαίσιο ενεργειών που προβλέπει το επιχειρηματικό πλάνο του Ομίλου της Attica Bank για τη δημιουργία εσωτερικού κεφαλαίου.


ATTICA BANK
ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τοποθέτηση Οικονομικού Διευθυντή.

H Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία ανακοινώνει ότι από σήμερα, 15.12.2017, καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή (Chief Financial Officer) της Τράπεζας αναλαμβάνει ο κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης.
Ο κ. Κουτσογιάννης είναι ορκωτός ελεγκτής λογιστής, κάτοχος του IFRS Diploma ACCA. Διαθέτει πολυετή ελεγκτική εμπειρία σε έργα των μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζικών ομίλων και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά και τη διεθνή τραπεζική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία

Η Attica Bank ανακοινώνει μία σειρά μέτρων για τη στήριξη των επαγγελματιών, των επιχειρήσεων και των οικογενειών που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, στις περιοχές Μάνδρας, Μαγούλας και Ν. Περάμου.

Συγκεκριμένα, τα μέτρα που λαμβάνονται είναι τα παρακάτω:
- Δίμηνη περίοδος αναστολής καταβολής δόσεων σε δανειολήπτες με ενήμερες οφειλές
- Eυνοϊκές ρυθμίσεις για δανειολήπτες  με οφειλές σε καθυστέρηση
- Αναστολή μέχρι 31/01/2018 κάθε εξωδικαστικής και δικαστικής ενέργειας είσπραξης απαιτήσεων
 
Για αναλυτικές πληροφορίες επι των λεπτομερών όρων καθώς και για σχετικές αιτήσεις, οι πελάτες μπορούν να απευθυνθούν στο Δίκτυο Καταστημάτων της Attica Bank καθώς και στο τηλέφωνο 210-3669000.
 
 
ATTICA BANK
ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναζήτηση στα Νέα

Δημοφιλή Νέα