Τα Νέα μας

Μάθετε τα τελευταία μας νέα

Δελτίο Τύπου της 06.10.14

Η Attica Bank στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιεί, με γνώμονα και σταθερή προσήλωση στην κοινωνική προσφορά και ιδιαίτερα σε ευαίσθητους τομείς, όπως αυτός της υγείας, προχώρησε στην οικονομική ενίσχυση του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.), για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος «Εκτίμηση Καρδιαγγειακού Κινδύνου».
Το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. επί σειρά ετών διοργανώνει πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου της αρτηριακής πίεσης, της ολικής χοληστερόλης και του καρδιαγγειακού ρυθμού με απώτερο στόχο τον προσδιορισμό του καρδιαγγειακού κινδύνου των εξεταζόμενων.
Μέχρι σήμερα η εννεαετής εφαρμογή του προγράμματος επέτρεψε σε περίπου 58.000 συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην ιδιαίτερα σημαντική σειρά προληπτικών εξετάσεων.
Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Attica Bank σε χώρο του σταθμού Μετρό του Συντάγματος στις 2, 3 και 4 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου ενημερώθηκαν και εξετάστηκαν δωρεάν περισσότερα από 3.000 άτομα, με την φροντίδα είκοσι πέντε εξειδικευμένων ιατρών, συνεργατών του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.
Η επιτυχία της εκδήλωσης επιβραβεύει το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. για την ανάληψη της πρωτοβουλίας αυτής και δίνει στην Attica Bank ένα πρόσθετο κίνητρο για την ανάπτυξη των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, σε μία περίοδο όπου καθίσταται αναγκαία η κλιμάκωση των εταιρικών δράσεων προς στήριξη των συμπολιτών μας.


ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναζήτηση στα Νέα

Δημοφιλή Νέα