Τα Νέα μας

Μάθετε τα τελευταία μας νέα

Η Attica Bank, προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των πιστωτικών καρτών Attica Card VISA να εξοφλήσουν εφάπαξ ή σε έως και 12 άτοκες δόσεις, τις εξής οφειλές:

Περισσότερα...

Από 31/01/2017 οι κάτοχοι όλων των τύπων καρτών της Attica Bank (χρεωστικών, πιστωτικών, προπληρωμένων) μπορούν να πραγματοποιούν τις πληρωμές των λογαριασμών της ΔΕΗ:
•    μέσω των φυσικών τερματικών – POS που βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα της ΔΕΗ,
•    μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ με την υπηρεσία e-POS* (https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html).

Εξακολουθούν παράλληλα να ισχύουν, τόσο η δυνατότητα εξόφλησης του λογαριασμού μέσω του e-banking site της Τράπεζας, όσο και μέσω του δικτύου όλων των καταστημάτων της Attica Bank.


ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


* Σημειώνεται ότι η πληρωμή μέσω της υπηρεσίας e-Pos δεν υποστηρίζεται μόνο για τους κατόχους Attica Debit Me Visa

Η Attica Bank και οι Συνεταιριστικές Τράπεζες ενώνουν τις δυνάμεις τους και προωθούν στην αγορά νέα προϊόντα προς όφελος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των εμπόρων και της Ελληνικής οικονομίας.
Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνεται η συνεργασία της Attica Bank με την Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος στον τομέα της λειτουργίας κοινού δικτύου POS για τις εμπορικές επιχειρήσεις όλης της χώρας.
Η κίνηση αυτή συμπληρώνει την ήδη υφιστάμενη συνεργασία μεταξύ της Attica Bank και των 9 Συνεταιριστικών Τραπεζών στον τομέα της λειτουργίας κοινού δικτύου ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) Πανελλαδικά, στοχεύοντας στην παροχή προηγμένων και ανταγωνιστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, μέσα από ένα κοινό, εκτεταμένο και διαρκώς διερευνώμενο δίκτυο εξυπηρέτησης.


                                    Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία -
                                    Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος

Η Attica Bank και φέτος προσφέρει χαμόγελα σε αυτούς που έχουν ανάγκη!
Τα χρήματα τα οποία επρόκειτο να δοθούν για επιχειρηματικά δώρα της Τράπεζας, μετατρέπονται σε δώρα υποστήριξης και αγάπης σε Ιδρύματα, Σωματεία και Οργανισμούς που στηρίζουν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ως την ελάχιστη ένδειξη προσφοράς στο κοινωφελές έργο τους.
Ειδικότερα, θα ενισχυθούν οικονομικά:

Περισσότερα...

Αναζήτηση στα Νέα

Δημοφιλή Νέα