Τα Νέα μας

Μάθετε τα τελευταία μας νέα

Nέο πρόγραμμα εξόφλησης εισφορών υπέρ του ΤΕΕ και των ασφαλιστικών εισφορών του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ

Η Attica Bank στα πλαίσια της συνεργασίας της με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) και το ΕΤΑΑ – Τομείς Μηχανικών και  Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΣΜΕΔΕ), προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου προγράμματος το οποίο στοχεύει στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών της προς τα μέλη τους.

Με το νέο πρόγραμμα της Attica Bank, όλοι οι μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ και οι ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, μπορούν να εξοφλούν τις εισφορές τους προς το ΤΕΕ και το ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, σε 12 ΑΤΟΚΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, μέσω της πιστωτικής κάρτας Attica Technocard Visa.

Η πιστωτική κάρτα Attica Technocard Visa, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους μηχανικούς και προσφέρει ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς. Η χορήγηση της πραγματοποιείται σε ένα από τα 80 καταστήματα του δικτύου της Attica.

Η εξόφληση των εισφορών μπορεί να πραγματοποιείται, είτε μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Attica Bank, είτε τηλεφωνικώς μέσω της υπηρεσίας phone banking.

Για την εξέταση του αιτήματός, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει θα πρέπει να απευθυνθούν σε όποιο κατάστημα της Τράπεζας τους εξυπηρετεί, ώστε ο αρμόδιος υπάλληλός να τους  ενημερώσει σχετικά με ό,τι είναι απαραίτητο για να τη δυνατότητα χορήγησης της κάρτας τα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται και τα δικαιολογητικά που θα χρειάζεται να συγκεντρωθούν. 

Στη συνέχεια το αίτημα θα υποβληθεί προς εξέταση.

Οι δεσμοί της Attica Bank με το ΤΕΕ και τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ είναι μακροχρόνιοι και υλοποιούνται και μέσω άλλων προϊόντων και υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων για τους μηχανικούς

  • Attica TechnocardVisa,
  • Καταθετικοί λογαριασμοί με ελκυστικά επιτόκια, 
  • Χρηματοδοτικά προγράμματα με χαμηλότοκα επιτόκια,
  • Υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking).

Αναλυτική ενημέρωση για το νέο πρόγραμμα ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ προς το ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ παρέχεται από το δίκτυο καταστημάτων της Attica Bank, τα τηλέφωνα 801-11-500900 και 210–3669000.

Αναζήτηση στα Νέα

Δημοφιλή Νέα