Τα Νέα μας

Μάθετε τα τελευταία μας νέα

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ), δεν θα είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες eGov-KYC και οι λοιπές προσφερόμενες υπηρεσίες για το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 και ώρα 23:00 έως και Σάββατο 21 Μαΐου 2022 και ώρα 9:00.

Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία

Η Attica Bank ανακοινώνει ότι λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης στα συστήματα της Τράπεζας, οι υπηρεσίες Attica e-banking & Attica Mobile δε θα είναι διαθέσιμες κατά τα παρακάτω διαστήματα:

  • Πέμπτη 19/05/2022, 00:30 – 04:30
  • Παρασκευή 20/05/2022, 00:30 – 04:30

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία

 

 

H Attica Bank, από τις 18/05/2022, συμμετέχει στο πρόγραμμα Fuel Pass και σας προσκαλεί να υποβάλλετε αίτηση για να λάβετε το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην επιδότηση καυσίμων. 
Το Fuel Pass αποτελεί μέτρο ενίσχυσης φυσικών προσώπων και ελεύθερων επαγγελματιών για την αντιμετώπιση της αύξησης κόστους των καυσίμων κίνησης. 
Η διαδικασία είναι απλή: το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr και να κάνετε χρήση των κωδικών σας taxisnet. Στη συνέχεια, δηλώστε τον τραπεζικό λογαριασμό της Attica Bank, στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η πίστωση του χρηματικού ποσού. Μοναδική προϋπόθεση κατά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού είναι να είστε βασικός δικαιούχος ή συνδικαιούχος σε αυτόν.

Για να δείτε αναλυτικότερα τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να πατήστε εδώ

 

 

Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία

 

 

 

 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας ότι, στο πλαίσιο της τροποποίησης του Τιμολογίου Προμηθειών, από 10/6/2022 παύει η παροχή των θερμικών ρολών των τερματικών συσκευών POS.

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία

 

Η Attica Bank προκηρύσσει διαγωνισμό με κλειστές προσφορές και κριτήριο επιλογής την υψηλότερη προσφερόμενη τιμή για την επιλογή αναδόχου για την μεμονωμένη αγορά των κάτωθι έξι (6) ακινήτων ιδιοκτησίας της.
Ενημερωθείτε αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ.

 

Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία

Αναζήτηση στα Νέα

Δημοφιλή Νέα