Τα Νέα μας

Μάθετε τα τελευταία μας νέα

H Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία ανακοινώνει ότι από 02.05.2023, καθήκοντα Διευθύντριας της Διεύθυνσης Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης της Τράπεζας αναλαμβάνει η κυρία Ελένη Γεωργιάδη.
Η κυρία Ελένη Γεωργιάδη διαθέτει πολυετή εμπειρία πλέον των 20 ετών στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο και κατέχει πιστοποίηση ως Certified Fraud Examiner ενώ παράλληλα είναι μέλος του ΙΙΑ Greece,  του ACFE Greece καθώς και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Εντάχθηκε στο δυναμικό της Attica Bank το 2018 ως εσωτερικός ελεγκτής, διετέλεσε Γραμματέας της Επιτροπής Ελέγχου ενώ το τελευταίο έτος εργάστηκε ως στέλεχος στο Γραφείο CEO. Έχει εργαστεί στη μονάδα του Eσωτερικού Eλέγχου στην Τράπεζα Πειραιώς με εξειδίκευση σε ελέγχους κανονιστικής συμμόρφωσης και λιανικής τραπεζικής. Την περίοδο 1999 – 2013 εργάστηκε στην Ελληνική Τράπεζα τόσο στον Εσωτερικό Έλεγχο όσο και στο Δίκτυο Καταστημάτων ως Διευθύντρια Καταστήματος. Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το Kingston University του Λονδίνου και πτυχιούχος του Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου.

Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία

Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία («η Τράπεζα») ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια της έγκρισης από το Χρηματιστήριο Αθηνών της αίτησής της για την εκποίηση κινητών αξιών προερχομένων από κλασματικά υπόλοιπα, σύμφωνα με το άρθρο 7 του ν. 4569/2018 και την παρ. 2.3.13.2.2.2 του Κανονισμού του Χ.Α.,  πρόκειται να προχωρήσει στην εκποίηση 1.164 κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας, που βρίσκονται στον μεταβατικό λογαριασμό της. Οι εν λόγω κοινές ονομαστικές μετοχές (κλασματικά υπόλοιπα) θα εκποιηθούν κατά την περίοδο 15/06/2023 – 30/06/2023.
Το Μέλος που θα προβεί στην εκποίηση είναι η EUROTRUST ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.. Με την ολοκλήρωση της εκποίησης, η Τράπεζα θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό σχετικά με τα αποτελέσματα, καθώς και για τη χρηματική καταβολή στους δικαιούχους του προϊόντος της εκποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται Διεύθυνση Υποστήριξης Treasury & Capital Markets και Μετοχολογίου (τηλ. 210-3669571 και 210-3669573).

Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία

Η περίοδος πληρωμής του ΕΝΦΙΑ ξεκίνησε μετά την ανάρτηση των εκκαθαριστικών 2023 από την ΑΑΔΕ και η Attica Bank υπενθυμίζει στους πελάτες της ότι μπορούν να εξοφλήσουν τον φόρο εφάπαξ ή σε έως 12 άτοκες δόσεις με τις πιστωτικές κάρτες Attica Card Visa Classic και Attica Card Visa Gold. Οι πελάτες της Τράπεζας διευκολύνονται να παραμένουν συνεπείς στις φορολογικές και άλλες υποχρεώσεις τους, έχοντας τη δυνατότητα στην περίπτωση του ΕΝΦΙΑ για εξόφληση σε έως και 12 άτοκες δόσεις, δύο περισσότερες από αυτές που παρέχει το Ελληνικό Δημόσιο.
Υπενθυμίζεται ότι με τη χρήση πιστωτικής κάρτας ο φόρος εξοφλείται πλήρως από την τράπεζα και στη συνέχεια ο πελάτης καταβάλει τα χρήματα σε 12 άτοκες δόσεις.
Η εξόφληση του φόρου μπορεί να γίνει μέσα από όλα τα διαθέσιμα κανάλια της Τράπεζας: δίκτυο καταστημάτων, e-banking και mobile banking, που είναι στη διάθεση του κοινού για τη διευκόλυνσή και εξυπηρέτησή του.

 

Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία

Αναζήτηση στα Νέα

Δημοφιλή Νέα