Υπηρεσίες για Ιδιώτες -
Κάρτες

Ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές σας

Υπηρεσία Καρτών

Η Attica Bank σας προστατεύει περιορίζοντας τις πιθανότητες απάτης!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία που προσφέρουμε στους κατόχους πιστωτικών (credit) και προπληρωμένων (prepaid) καρτών της ATTICA BANK.

Η Υπηρεσία Έγκαιρης Ειδοποίησης Κακόβουλης Χρήσης αποτελεί ένα σύστημα ελέγχου των συναλλαγών που πραγματοποιούνται με τις πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες της ATTICA BANK σε όλο τον κόσμο. Σκοπός του συστήματος είναι η προστασία των κατόχων από δόλια χρήση της κάρτας τους από τρίτους, ώστε να αποφευχθούν κρούσματα απάτης.

Μέσα από εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης, όταν διαπιστωθούν ασυνήθιστες συναλλαγές, που αποκλίνουν σημαντικά από τη συνήθη συναλλακτική συμπεριφορά σας, ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί προειδοποίησης και υποδεικνύεται η ανάγκη επιβεβαίωσης της γνησιότητας της συναλλαγής.

Σε τέτοιες περιπτώσεις οι εκπρόσωποι της υπηρεσίας θα προβούν σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, από τις 08:00 – 21:00 (365 ημέρες τον χρόνο), για να πιστοποιήσουν την γνησιότητα και αυθεντικότητα της συναλλαγής. Εάν δεν καταφέρουν να επικοινωνήσουν μαζί σας, για τη δική σας ασφάλεια και μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι η συναλλαγή δεν αφορά κρούσμα απάτης, πιθανόν να αναστείλουν προσωρινά την δυνατότητα συναλλαγών της κάρτας, ώστε να μην επεκταθεί το φαινόμενο εις βάρος σας.

Με αυτό τον τρόπο και βάσει της διεθνούς πρακτικής σε θέματα ασφάλειας χρήσης καρτών, μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες κακόβουλης χρήσης των στοιχείων της κάρτας σας από τρίτους και θα μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τώρα λοιπόν, έχετε έναν επιπλέον λόγο για να χρησιμοποιείτε τις κάρτες της ATTICA BANK για τις συναλλαγές σας!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση

σχετικά με την Υπηρεσία Έγκαιρης Ειδοποίησης Κακόβουλης Χρήσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210-366 9000 και 801-11-500 900 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τηλεφωνικό Κέντρο


  • 210-3669000

  • Καθημερινά 08:00-00:00
  • Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί όλες τις ημέρες του χρόνου.

Αριθμός Τηλεφώνου για Ενεργοποίηση / Απώλεια Κάρτας


  • 210-3397246

Για περιπτώσεις ενεργοποίησης, απώλειας / κλοπής της κάρτας σας, μπορείτε να επικοινωνείτε, όλες τις ημέρες και ώρες στο παραπάνω τηλέφωνο.

Δημοφιλή για Ιδιώτες