Τώρα οι κάρτες της Attica Bank διαθέσιμες στο Apple Pay

Apple Pay: Γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές με το iPhone ή το Apple Watch

Προσθέστε σήμερα τις κάρτες Visa της Attica Bank στο Apple Pay για να κάνετε τις αγορές σας ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε το PIN της κάρτας σας. 
Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι το iPhone ή το Apple Watch σας!
Δεν είναι απαραίτητο πλέον να έχετε μαζί σας την κάρτα ή το πορτοφόλι σας, καθώς οι κάρτες σας μπορούν εύκολα να προστεθούν στο Apple Pay.
Επιπλέον, και οι online αγορές σας γίνονται εύκολα και με ασφάλεια μέσω του Apple Pay.

  

Πως θα εντάξετε την κάρτα σας

Η ένταξη της κάρτας σας στο Apple Pay είναι εύκολη!

 • Ένταξη στο iPhone. Στο iPhone σας, ανοίξτε την εφαρμογή Wallet και πατήστε το "+" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης της συσκευής σας
 • Ένταξη στο Apple Watch. Στο iPhone σας, ανοίξτε την εφαρμογή Watch μετακινηθείτε (scroll) προς το κάτω μέρος της οθόνης και επιλέξτε "Wallet & Apple Pay".
  Στη συνέχεια, πατήστε "Add Card" και ακολουθήστε τις απλές οδηγίες. Εναλλακτικά, στο Apple Watch σας, ανοίξτε την εφαρμογή Wallet και πατήστε "Add Card" και ακολουθήστε τις απλές οδηγίες.

Η καταχώριση της κάρτας σας στο Apple Pay γίνεται πολύ εύκολα και με ασφάλεια. Ο πραγματικός αριθμός της κάρτας δεν αποθηκεύεται στην συσκευή σας και στη θέση του δημιουργείται ένας μοναδικός κρυπτογραφημένος αριθμός (token) που χρησιμοποιείται για τις πληρωμές σας, ώστε αυτές να πραγματοποιούνται με την ύψιστη ασφάλεια.

 

Πως θα πληρώσετε με το iPhone σας

 1. Για να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη κάρτα σας
  • Αν το iPhone σας έχει Face ID, πατήστε δύο φορές το κουμπί στη δεξιά πλευρά της συσκευής σας. Αν σας ζητηθεί, πραγματοποιήστε έλεγχο ταυτότητας με τη χρήση του Face ID ή εισαγάγετε τον κωδικό σας για να ανοίξετε το Apple Wallet.
  • Αν το iPhone σας έχει Touch ID, κάντε διπλό κλικ στο κουμπί Αφετηρίας.

  Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετική κάρτα για να εκτελέσετε την πληρωμή σας, αγγίξτε μια νέα κάρτα από αυτές που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης της συσκευής σας. Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη κάρτα σας, δείτε πώς να το κάνετε εδώ.

 2. Κρατήστε το επάνω μέρος του iPhone κοντά στο τερματικό αποδοχής ανέπαφων συναλλαγών (POS) μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη "Τέλος" και ένα σύμβολο επιλογής " √ " στην οθόνη

 

Πως θα πληρώσετε με το Apple Watch σας

 1. Πατήστε δύο φορές το πλαϊνό κουμπί.
 2. Αυτόματα ανοίγει η προεπιλεγμένη κάρτα σας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να επιλέξετε μια διαφορετική κάρτα για να πληρώσετε.
 3. Κρατήστε την οθόνη του Apple Watch κοντά στη συσκευή ανάγνωσης ανέπαφων συναλλαγών μέχρι να νιώσετε ένα απαλό πάτημα και να ακουστεί ένας ηχητικός τόνος.

 

Πως θα πληρώσετε χρησιμοποιώντας το Apple Pay ηλεκτρονικά ή μέσα από εφαρμογές (apps)

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Apple Pay για να πληρώνετε ηλεκτρονικά στο Safari ή μέσα από εφαρμογές (apps) όταν βλέπετε το Apple Pay ως επιλογή πληρωμής.

 1. Πατήστε το κουμπί Apple Pay ή επιλέξτε το Apple Pay ως τρόπο πληρωμής.
 2. Για να πληρώσετε με διαφορετική κάρτα, πατήστε το κουμπί "Επόμενο" ή το κουμπί επέκτασης μενού δίπλα στην προεπιλεγμένη κάρτα σας.
 3. Αν χρειάζεται, εισαγάγετε τα στοιχεία σας σχετικά με την χρέωση, την αποστολή και την επικοινωνία. Το Apple Pay αποθηκεύει αυτές τις πληροφορίες, ώστε να μην χρειαστεί να τις εισαγάγετε ξανά.
 4. Επιβεβαιώστε την πληρωμή
  • iPhone ή iPad με Face ID: Κάντε διπλό κλικ στο πλαϊνό κουμπί της συσκευής σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Face ID ή τον κωδικό πρόσβασής σας.
  • iPhone ή iPad χωρίς Face ID: Χρησιμοποιήστε το Touch ID ή τον κωδικό πρόσβασής σας.
  • Apple Watch: Πατήστε δύο φορές το πλαϊνό κουμπί του ρολογιού σας..
  • Mac με Touch ID: Ακολουθήστε τις προτροπές στο Touch Bar και τοποθετήστε το δάκτυλό σας στο Touch ID. Αν το Touch ID είναι απενεργοποιημένο, πατήστε το εικονίδιο Apple Pay στο Touch Bar και ακολουθήστε τις προτροπές στην οθόνη.
  • Mac χωρίς Touch ID: Επιβεβαιώστε την πληρωμή στο iPhone ή το Apple Watch που έχετε συνδέσει μέσω Bluetooth. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με το ίδιο Apple ID σε όλες τις συσκευές.
 5. Μόλις η πληρωμή ολοκληρωθεί με επιτυχία, στην οθόνη θα εμφανιστεί η ένδειξη "Τέλος" και ένα σύμβολο επιλογής "√".