Υπηρεσίες για Επιστήμονες - Δικηγόροι

Στην Attica Bank σχεδιάζουμε το συμφέρον σας με επαγγελματική ακρίβεια, σαν να είμαστε εσείς.

Εξόφληση Εισφορών

Η Attica Bank στα πλαίσια της συνεργασίας της με το ΕΤΑΑ - ΤN, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου προγράμματος το οποίο στοχεύει στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών της προς τα μέλη τους.

Με το νέο πρόγραμμα της Attica Bank, όλοι οι ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΑ - ΤN, μπορούν να εξοφλούν εκτός των τρεχουσών εισφορών τους καθώς και τις ρυθμισμένες οφειλές τους μέσω προγραμμάτων άτοκων δόσεων 5, 12 ή 24 δόσεων ανάλογα με την κατηγορία ασφαλιστικής οφειλής που επιθυμούν να αποπληρώσουν.

Η ειδική πιστωτική κάρτα αποπληρωμής εισφορών προσφέρεται με ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς. Ειδικότερα, όταν ο κάτοχος αποπληρώνει το σύνολο της μηνιαίας οφειλής του, απολαμβάνει επιτόκιο 0%, ενώ παράλληλα η διάρκεια ισχύος της κάρτας ανέρχεται στα 5 έτη.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 •  
  Επιτόκιο

  0% όταν ο κάτοχος αποπληρώνει το σύνολο της μηνιαίας οφειλής του.

 •  
  Διάρκεια

  Η διάρκεια ισχύος της κάρτας ανέρχεται στα 5 έτη.

 •  
  Ετήσια Συνδρομή

  € 25,00.

 •  
  Άτοκες Δόσεις

  Οι ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΑ - ΤN, μπορούν να εξοφλούν εκτός των τρεχουσών εισφορών τους καθώς και τις ρυθμισμένες οφειλές τους μέσω προγραμμάτων άτοκων δόσεων 5, 12 ή 24 δόσεων ανάλογα με την κατηγορία ασφαλιστικής οφειλής που επιθυμούν να αποπληρώσουν.

Για την εξέταση του αιτήματος για την χορήγηση της ειδικής πιστωτικής κάρτας αποπληρωμής εισφορών, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει θα πρέπει να απευθυνθούν σε όποιο κατάστημα της Τράπεζας τους εξυπηρετεί, ώστε ο αρμόδιος υπάλληλός να τους ενημερώσει σχετικά με ό,τι είναι απαραίτητο για να τη δυνατότητα χορήγησης της κάρτας, τα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να συγκεντρωθούν.

Για αναλυτικές πληροφορίες

για τους λεπτομερείς όρους διάθεσης του παραπάνω προϊόντος, απευθυνθείτε στο δίκτυο καταστημάτων της Attica Bank και στο τηλέφωνο 210-366 9000.

Επικοινωνία

Δημοφιλή για Δικηγόρους