Υπηρεσία Attica Debit Card Alerts

Ενημέρωση μέσω Viber ή SMS για συναλλαγές με τη χρεωστική σας κάρτα

Υπηρεσία Attica Debit Card Alerts

Η Attica Bank προσφέρει* τώρα σε όλους τους Κατόχους (Ιδιώτες και Επιχειρήσεις) Χρεωστικών καρτών Visa & Mastercard τη νέα υπηρεσία Attica Debit Card Alerts.

Με τη νέα υπηρεσία λαμβάνετε ενημέρωση**, μέσω Viber ή SMS στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει στην Τράπεζα, για τις εξής κατηγορίες συναλλαγών που πραγματοποιείτε με τη Χρεωστική σας κάρτα:

  • Αναλήψεις και αντιλογισμούς αναλήψεων μετρητών από συνδεδεμένο λογαριασμό σε ΑΤΜ στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό.
  • Αγορές και αντιλογισμούς αγορών μέσω POS ή διαδικτύου (e-commerce) σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό.
  • Επιστροφή χρημάτων στην κάρτα σας.

Μέσω της ενημέρωσης που σας αποστέλλεται από την υπηρεσία Attica Debit Card Alerts, επιτυγχάνεται περαιτέρω προστασία από τυχόν μη εξουσιοδοτημένη χρήση της κάρτας σας, ενώ παράλληλα νιώθετε περισσότερο ασφαλείς, παρακολουθώντας τις κινήσεις της και διατηρώντας, έτσι, τον έλεγχο των συναλλαγών σας.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από την υπηρεσία Attica Debit Card Alerts, επισκεφθείτε οποιοδήποτε Κατάστημα του δικτύου της Attica Bank (https://www.atticabank.gr/el/group/network/attica-network) για να το δηλώσετε ή καλέστε το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, στα τηλέφωνα 210-3669000 και 210-3669600.

*Η υπηρεσία διατίθεται προσωρινά χωρίς χρέωση (ανέξοδα) για τον πελάτη και συμμετέχουν σε αυτήν αυτόματα όλες οι χρεωστικές του κάρτες, χωρίς να απαιτείται εγγραφή στην υπηρεσία.

** Η Τράπεζα δεν ευθύνεται για τυχόν αδυναμία λήψης της ειδοποίησης μέσω Viber ή SMS από τον κάτοχο της κάρτας για τεχνικούς λόγους, όπως ενδεικτικά: δυσλειτουργία δικτύου ή περιοχή εκτός κάλυψης παρόχου δικτύου κινητής τηλεφωνίας, λανθασμένες ρυθμίσεις κινητού τηλεφώνου, κτλ.

Για αναλυτικές πληροφορίες

για τους λεπτομερείς όρους διάθεσης του παραπάνω προϊόντος, απευθυνθείτε στο δίκτυο καταστημάτων της Attica Bank και στο τηλέφωνο 210-366 9000.

Επικοινωνία