Υπηρεσία Έγκαιρης Ειδοποίησης Κακόβουλης Χρήσης

Υπηρεσία Έγκαιρης Ειδοποίησης Κακόβουλης Χρήσης

Τι είναι

Η Υπηρεσία Έγκαιρης Ειδοποίησης Κακόβουλης Χρήσης παρέχεται σε όλες τις κάρτες της Attica Bank (πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες). Αποτελεί ένα σύστημα ελέγχου των συναλλαγών, που αποσκοπεί στην προστασία σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση της κάρτας σας.

Πώς λειτουργεί

Μέσα από εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης, όταν διαπιστωθούν συναλλαγές που αποκλίνουν σημαντικά από τη συνήθη συναλλακτική συμπεριφορά του κατόχου, ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί προειδοποίησης και υποδεικνύεται η ανάγκη επιβεβαίωσης της γνησιότητας της συναλλαγής.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, εκπρόσωποι του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών της Τράπεζας επικοινωνούν τηλεφωνικά μαζί σας, για να πιστοποιήσουν τη γνησιότητα και την αυθεντικότητα της συναλλαγής. Εάν η επικοινωνία μαζί σας δεν καταστεί εφικτή, για τη δική σας ασφάλεια και μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι η συναλλαγή δεν αφορά κρούσμα απάτης, είναι πιθανόν να αναστείλουν προσωρινά τη δυνατότητα διενέργειας συναλλαγών της κάρτας σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση

σχετικά με την Υπηρεσία Έγκαιρης Ειδοποίησης Κακόβουλης Χρήσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210-366 9000 και 801-11-500 900 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ


  • 210-3669000

  • 210-3669600

  • Για απώλεια/κλοπή ή ενεργοποίηση της κάρτας σας, μπορείτε να επικοινωνείτε όλες τις ημέρες και ώρες στα παραπάνω τηλέφωνα. Ενεργοποιήστε εύκολα και γρήγορα την κάρτα σας στα ΑΤΜ του δικτύου της Attica Bank

Δημοφιλή για Ιδιώτες