Η Attica Bank μετά την υλοποίηση ειδικών ρυθμίσεων και διευκολύνσεων προς τους πυρόπληκτους για την εξυπηρέτηση των δανειακών τους υποχρεώσεων και για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες καταστρεπτικές πυρκαγιές και αποφάσισε να συγκεντρώσει σχολικά είδη προκειμένου να διατεθούν σε μαθητές και μαθήτριες οικογενειών της Βόρειας Εύβοιας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Η Τράπεζα και οι εργαζόμενοί της, πάντα με αίσθημα υψηλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συμμετείχαν μαζικά στη συγκεκριμένη δράση έτσι ώστε κανένα παιδί από τις πυρόπληκτες περιοχές να μην στερηθεί τα βασικά σχολικά του είδη και κυρίως να μην στερηθεί την ισότιμη και αξιοπρεπή συμμετοχή του στη διαδικασία της μάθησης. Τα σχολικά είδη, η συγκέντρωση των οποίων ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων, θα αποσταλούν προκειμένου να ξεκινήσει η διανομή τους.

Η Attica Bank εκφράζει τη συμπαράστασή της σε όσους δοκιμάστηκαν από τις απώλειες της τεράστιας αυτής καταστροφής και θα συνεχίσει στο μέτρο των δυνατοτήτων της και σε συνεργασία με την Πολιτεία και άλλους φορείς να στηρίζει τους πληγέντες με πρωτοβουλίες και δράσεις.

Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία