Μετά από ενημέρωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι, από την Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 στα καταστήματα του δικτύου της Attica Bank, δε θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες συναλλαγές:

Aναλήψεις μετρητών έως €400. Η ανάληψη μέχρι του ποσού αυτού θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ. Βρείτε το δίκτυο ATM της Attica Bank  ΕΔΩ

Καταθέσεις μετρητών έως €1.000. Οι καταθέσεις μέχρι του ποσού αυτού θα πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας. Βρείτε το δίκτυο ATM της Attica Bank ΕΔΩ

Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λ.π.) εξοφλούνται μέσω internet/mobile banking. Δεν θα δίνεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης αυτών των συναλλαγών με χρήση μετρητών στο ταμείο.

– Συνδεθείτε στο attica e-banking από τον υπολογιστή ή το tablet σας ΕΔΩ

– Kατεβάστε την εφαρμογή Attica Mobile ΕΔΩ

Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα πραγματοποιούνται στο Δίκτυο Καταστημάτων.

Προκειμένου να συμβάλουμε όλοι στην πρόληψη και την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, για συναλλαγές που γίνονται εντός των καταστημάτων της Attica Bank, σας παρακαλούμε να ακολουθείτε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Στον προθάλαμο ασφαλείας, να εισέρχεται μόνο ένα (1) άτομο κάθε φορά
  2. Ακολουθείστε τις οδηγίες ασφαλείας που δίδονται κατά την είσοδό σας στο κατάστημα.
  3. Τηρείστε τις οι σωστές αποστάσεις ασφαλείας
  4. Εντός του καταστήματος είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας για το προσωπικό και τους πελάτες