Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού Covid -19, σας ενημερώνουμε ότι, για την είσοδό σας στα καταστήματα της Attica Bank απαιτείται:

  • Eπίδειξη Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή νόσησης (που θα φέρουν QR Code) και νομίμου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (το πιστοποιητικό νόσησης θα πρέπει  να έχει ισχύ μόνο για χρονικό διάστημα 6 μηνών)  ή
  • Επίδειξη αρνητικού μοριακού (PCR) ή αρνητικού test και νομίμου εγγράφου ταυτοπροσωπίας που θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί το μεν PCR εντός 72 ωρών το δε rapid test εντός 48 ωρών, πριν την είσοδό σας στο παρόν κτήριο και να φέρουν QR Code.
  • Χρήση μάσκας ατομικής προστασίας και η απολύμανση των χεριών με τα αντισηπτικά που βρίσκονται στον χώρο της εισόδου. Η μάσκα είναι υποχρεωτική για την είσοδό σας στο Κατάστημα και καθ΄όλη την παραμονή σας σ΄αυτό. Από την εν λόγω υποχρέωση (χρήσης μάσκας) εξαιρούνται τα άτομα για τα οποία η χρήση μάσκας δεν ενδείκνυται για ιατρικούς λόγους που αποδεικνύονται με κατάλληλα έγγραφα.
  • Tήρηση αποστάσεων ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των πελατών εντός του Καταστήματος (ένας πελάτης ανά 2τ.μ). Σε περίπτωση που εντός του Καταστήματος βρίσκονται περισσότεροι πελάτες οι εισερχόμενοι θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των υπευθύνων της Τράπεζας.

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες και οι έγκυοι θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα.

 Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία