Στα πλαίσια του σχεδίου δράσης μας για την προστασία όλων μας, εργαζομένων και πελατών, και σε πλήρη συνάφεια με τις οδηγίες της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, μετά την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του ιού COVID-19 , συνίσταται ως αναγκαία η πλήρης αξιοποίηση τόσο των χρεωστικών καρτών για τις αγορές από εμπορικές επιχειρήσεις και τις συναλλαγές σας από το δίκτυο ΑΤΜ, όσο και των ψηφιακών δικτύων e-banking και mobile banking της τράπεζας μας καθώς από σήμερα, Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, δεν θα πραγματοποιούνται στο δίκτυο καταστημάτων μας, με φυσική παρουσία, οι ακόλουθες συναλλαγές.:

  1. Αναλήψεις μετρητών έως €400, οι οποίες θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ.
  2. Καταθέσεις μετρητών έως €1.000, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.
  3. Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λπ.) θα εξοφλούνται μέσω του Attica e-banking και Attica Mobile banking.
  4. Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) θα πραγματοποιείται μέσω Attica e-banking και Attica Mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα γίνονται στο Δίκτυο Καταστημάτων.

Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία