Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Επικοινωνία

Σας προσκαλούμε σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της Attica Bank, για να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας και να επιλέξουμε μαζί την καλύτερη λύση για εσάς. Όλοι οι αρμόδιοι λειτουργοί, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε πλήρως και να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τα προνόμια των προϊόντων και των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 •  
  Τηλεφωνική Επικοινωνία

  Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210-3669000, για οποιαδήποτε ερώτηση ή θέμα στο οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε.

 •  
  Ωράριο Επικοινωνίας

  Το τηλεφωνικό κέντρο της Attica Bank λειτουργεί όλο το 24ωρο, με κλήση από σταθερό ή κινητό.

 •  
  Ταχυδρομική Διεύθυνση

  Στείλτε μας επιστολή, στη διεύθυνση Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία, Ομήρου 23, 106 72 Αθήνα.

 •  
  Καταστήματα

  Η Attica Bank διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων και ATMs σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Βρείτε ένα κατάστημα.

 •  
  Ωράριο Συναλλαγών Καταστημάτων

  Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 14:00

 •  
  Υποβολή Παραπόνων

  Για υποβολή υποδείξεων ή παραπόνων πατήστε εδώ.

 •  
  Υποβολή Θετικού Σχολίου

  Για υποβολή θετικού σχολίου πατήστε εδώ.

 •  
  Φορολογικά Στοιχεία Τράπεζας

  Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία, Ομήρου 23, 106 72 Αθήνα, ΑΦΜ 094014170, ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών, Κωδικός SWIFT/BIC: ATTIGRAA

Φόρμα Επικοινωνίας*

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τον ΑΦΜ σας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνο επικοινωνίας σας

Παρακαλώ Επιλέξτε

Παρακαλώ επιλέξτε

Παρακαλούμε γράψτε το μήνυμά σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Η ATTICA BANK, συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα που υποβάλλονται μέσω της παρούσας φόρμας επικοινωνίας, με σκοπό την εξέταση του αιτήματός σας.

Κατά τα λοιπά, παρακαλούμε ενημερωθείτε για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την Τράπεζα και ειδικότερα για την άσκηση και την προστασία των δικαιωμάτων των φυσικών προσώπων, από το Έντυπο Ενημέρωσης Πελατών της Attica Bank που βρίσκεται διαρκώς αναρτημένο και επικαιροποιημένο στον διαδικτυακό τόπο της Τράπεζας.

Υποχρεωτική Επιλογή

*Η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική
Υποχρεωτική Επιλογή

Στην Attica Bank, έχουμε ως βασικές προτεραιότητες την προστασία της υγείας του προσωπικού και των πελατών, τη διευκόλυνση των συναλλαγών και την απρόσκοπτη λειτουργία της Τράπεζας.

Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό του COVID-19, σας ενημερώνουμε ότι τροποποιείται η διαδικασία αποστολής απάντησης στις τυχόν υποδείξεις/παράπονα και στο εξής το αποτέλεσμα της εξέτασης ή η σχετική θέση της Τράπεζας, θα σας γνωστοποιείται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) αντί συστημένης ταχυδρομικής επιστολής.

Η απάντηση θα αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει στο σχετικό πεδίο της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας παραπόνου που υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω της παρούσας ιστοσελίδας ή εγγράφως στο δίκτυο καταστημάτων, εντός 45 ημερολογιακών ημερών, όπως ορίζεται στην ΠΕΕ 157/02.04.2019.