Έχετε iPhone ή Apple Watch; Προσθέστε σήμερα την Attica Bank Visa κάρτα σας στο Apple Pay για να κάνετε τις συναλλαγές σας ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε το PIN της κάρτας σας.

Το Apple Pay είναι ένας εύκολος, γρήγορος και ασφαλής τρόπος πληρωμής, διαθέσιμος σε εκατομμύρια επιχειρήσεις παγκοσμίως για ανέπαφες πληρωμές σε φυσικά καταστήματα και στο διαδίκτυο.
Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες της Attica Bank για να κάνετε ανέπαφες πληρωμές με τις Apple συσκευές σας εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

Βήμα-βήμα η διαδικασία για να προσθέσετε την Attica Bank στο Apple Pay:

1

Ανοίξτε την εφαρμογή Πορτοφόλι

2

Στο κάτω μέρος, πατήστε Προσθήκη στο πορτοφόλι

3

Πατήστε Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

4

Επιλέγετε την Attica Bank

5

Για να προσθέσετε μια κάρτα, χρησιμοποιήστε την κάμερά σας ή πατήστε Εισαγωγή στοιχείων κάρτας χειροκίνητα

6

Διαβάστε τους Όρους Χρήσης του εκδότη και πατήστε Αποδοχή

Πως θα πληρώσετε με το iPhone σας

1. Για την προεπιλεγμένη κάρτα σας:

 • Αν το iPhone σας έχει Face ID, πατήστε δύο φορές το κουμπί στη δεξιά πλευρά της συσκευής σας. Αν σας ζητηθεί, πραγματοποιήστε έλεγχο ταυτότητας με τη χρήση του Face ID ή εισαγάγετε τον κωδικό σας για να ανοίξετε το Apple Wallet.
  Αν το iPhone σας έχει Touch ID, κάντε διπλό κλικ στο κουμπί Αφετηρίας.
 • Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετική κάρτα για να εκτελέσετε την πληρωμή σας, αγγίξτε μια νέα κάρτα από αυτές που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης της συσκευής σας.

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη κάρτα σας, δείτε πώς να το κάνετε εδώ.

2. Κρατήστε το επάνω μέρος του iPhone κοντά στο τερματικό αποδοχής ανέπαφων συναλλαγών (POS) μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη “Τέλος” και ένα σύμβολο επιλογής ” √ ” στην οθόνη

Πως θα πληρώσετε με το Apple Watch σας

 1. Πατήστε δύο φορές το πλαϊνό κουμπί.
 2. Αυτόματα ανοίγει η προεπιλεγμένη κάρτα σας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να επιλέξετε μια διαφορετική κάρτα για να πληρώσετε.
 3. Κρατήστε την οθόνη του Apple Watch κοντά στη συσκευή ανάγνωσης ανέπαφων συναλλαγών μέχρι να νιώσετε ένα απαλό πάτημα και να ακουστεί ένας ηχητικός τόνος.

Πως θα πληρώσετε χρησιμοποιώντας το Apple Pay ηλεκτρονικά ή μέσα από εφαρμογές (apps)

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Apple Pay για να πληρώνετε ηλεκτρονικά στο Safari ή μέσα από εφαρμογές (apps) όταν βλέπετε το Apple Pay ως επιλογή πληρωμής.

 1. Πατήστε το κουμπί Apple Pay ή επιλέξτε το Apple Pay ως τρόπο πληρωμής.
 2. Για να πληρώσετε με διαφορετική κάρτα, πατήστε το κουμπί “Επόμενο” ή το κουμπί επέκτασης μενού δίπλα στην προεπιλεγμένη κάρτα σας.
 3. Αν χρειάζεται, εισαγάγετε τα στοιχεία σας σχετικά με την χρέωση, την αποστολή και την επικοινωνία. Το Apple Pay αποθηκεύει αυτές τις πληροφορίες, ώστε να μην χρειαστεί να τις εισαγάγετε ξανά.
 4. Επιβεβαιώστε την πληρωμή
  • iPhone ή iPad με Face ID: Κάντε διπλό κλικ στο πλαϊνό κουμπί της συσκευής σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Face ID ή τον κωδικό πρόσβασής σας.
  • iPhone ή iPad χωρίς Face ID: Χρησιμοποιήστε το Touch ID ή τον κωδικό πρόσβασής σας.
  • Apple Watch: Πατήστε δύο φορές το πλαϊνό κουμπί του ρολογιού σας..
  • Mac με Touch ID: Ακολουθήστε τις προτροπές στο Touch Bar και τοποθετήστε το δάκτυλό σας στο Touch ID. Αν το Touch ID είναι απενεργοποιημένο, πατήστε το εικονίδιο Apple Pay στο Touch Bar και ακολουθήστε τις προτροπές στην οθόνη.
  • Mac χωρίς Touch ID: Επιβεβαιώστε την πληρωμή στο iPhone ή το Apple Watch που έχετε συνδέσει μέσω Bluetooth. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με το ίδιο Apple ID σε όλες τις συσκευές.
 5. Μόλις η πληρωμή ολοκληρωθεί με επιτυχία, στην οθόνη θα εμφανιστεί η ένδειξη “Τέλος” και ένα σύμβολο επιλογής “√”.

Διαβάστε ΕΔΩ τους όρους χρήσης του Apple Pay.

Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Απαντώντας στην ερώτηση μας δίνετε τη δυνατότητα να γίνουμε ακόμη καλύτεροι
Ναι, ευχαριστώ
Όχι ακριβώς