Βρείτε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε για τους λογαριασμούς μισθοδοσίας της Attica Bank, για Ιδιώτες και Επιχειρήσεις.

Λογαριασμοί Μισθοδοσίας Επιχειρήσεων – Συχνές Ερωτήσεις

Η υπηρεσία αφορά όλες τις επιχειρήσεις. Ανεξάρτητα από τη νομική μορφή της επιχείρησης ή το πλήθος ατόμων που μισθοδοτείτε, μπορείτε να μεταφέρετε τη μισθοδοσία της επιχείρησης σας στην Attica Bank με απλές και γρήγορες διαδικασίες

  • Καταβολή της Μισθοδοσίας, εύκολα και με ασφάλεια, μέσα από το Attica e-banking για επιχειρήσεις. Άμεση πρόσβαση στα ιστορικά αρχεία πληρωμών μισθοδοσίας
  • Συνεχής υποστήριξη από εξειδικευμένη ομάδα
    Για ό,τι χρειαστεί η επιχείρηση και το προσωπικό
  • Ειδικά προνόμια για τους εργαζομένους, μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου μισθοδοτικού λογαριασμού που καλύπτει τις καθημερινές τους ανάγκες

Το προσωπικό είναι πρώτη προτεραιότητα, λαμβάνοντας το πλέον ανταγωνιστικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα προνομιών 

Επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου της Attica Bank, προκειμένου να εκκινήσετε τη διαδικασία

Λογαριασμοι Μισθοδοσίας Ιδιωτών – Συχνές Ερωτήσεις

Για το άνοιγμα λογαριασμού μισθοδοσίας μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα του δίκτυου της Attica Bank σας εξυπηρετεί. Φροντίστε να ενημερωθείτε για τα έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε για την ταυτοποίησή σας και για την πιστοποίηση των στοιχείων σας από το  ενημερωτικό έντυπο «Συστηθήκατε; Αν όχι… κάντε το τώρα».

Ναι. Μπορείτε να προσέλθετε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας με τον συνδικαιούχο που θέλετε να προσθέσετε.
Ενημερωθείτε για τα έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσει ο συνδικαιούχος για την ταυτοποίησή του και για να πιστοποιήσει τα στοιχεία του (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κλπ.), από το ενημερωτικό έντυπο «Συστηθήκατε; Αν όχι… κάντε το τώρα».

Κάντε τις συναλλαγές σας μέσω

  • του υπολογιστή σας, με χρήση του Attica e-banking
  • του κινητού σας, με χρήση του Attica Mobile
  • της χρεωστικής σας κάρτας για αγορές σε καταστήματα
  • ΑΤΜ, με χρήση της χρεωστικής κάρτας Attica Debit Visa
  • του Δικτύου Καταστημάτων της Attica Bank

Σε περίπτωση λήξης της καταβολής της μισθοδοσίας ή μη καταβολή της μισθοδοσίας για χρονικό διάστημα τριών (3) συνεχόμενων μηνών, ο λογαριασμός θα μετατρέπεται σε λογαριασμό Attica My Account (απλό ταμιευτήριο).

Αυτό σημαίνει ότι στο εξής θα εκτοκίζει με τα εκάστοτε ισχύοντα επιτόκια του λογαριασμού Attica My Account και ότι δεν θα ισχύουν οι ειδικές παροχές.