Είστε λάτρεις των σπορ και προετοιμάζεστε για τον μαραθώνιο; Απολαμβάνετε τις δραστηριότητες στη φύση;

Τώρα το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας για να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας είναι το Garmin έξυπνο ρολόι σας!
Το Garmin Pay™ αναπτύχθηκε για να δώσει τη δυνατότητα στους φαν των σπορ και της τεχνολογίας να πραγματοποιούν εύκολα και με ασφάλεια τις συναλλαγές τους, χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί τους μετρητά, πορτοφόλι, κάρτα ή κινητό.

Ανακαλύψτε εδώ τα έξυπνα ρολόγια που υποστηρίζουν το Garmin Pay.

Βήμα-βήμα η διαδικασία για να προσθέσετε την Attica Bank Visa στο Garmin Pay

1

Από το μενού της εφαρμογής επιλέξτε: Συσκευές Garmin (Garmin Devices)

2

Επιλέξτε το ρολόι Garmin που θέλετε να ενεργοποιήσετε την κάρτα σας και στην συνέχεια επιλέξτε “Garmin Pay

3

Πατήστε «Δημιουργία Πορτοφολιού» (Create Your Wallet) – θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε 4-ψήφιο κωδικό πρόσβασης (4-digit Passcode), ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί κατά τις συναλλαγές σας.

4

Eπιλέξτε το εικονίδιο προσθήκης κάρτας & εγγράψτε υπηρεσία τις κάρτες σας Attica Bank Visa (πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες) ακολουθώντας τις οδηγίες της εφαρμογής.

5

Για τη δική σας ασφάλεια, θα εμφανιστεί μήνυμα ζητώντας σας να αποδεχθείτε αποστολή SMS από την Τράπεζα στο κινητό σας τηλέφωνο, προκειμένου να λάβετε τον 6ψηφιο κωδικό ενεργοποίησης (OTP) της Attica Bank κάρτα σας στην εφαρμογή Garmin Pay.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενεργοποίησης θα εμφανιστεί σχετικό μήνυμα στο κινητό και στο ρολόι σας. Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε αγορές ανέπαφα, μόνο με το ρολόι σας!

Δείτε το video

Πώς να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας με το Garmin Pay

Πριν χρησιμοποιήσετε το ρολόι σας για συναλλαγές, πρέπει να έχετε προσθέσει τουλάχιστον μία κάρτα πληρωμής.

  • Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ενέργειας στο ρολόι σας για να μεταβείτε στο Μενού Στοιχείων Ελέγχου (Navigations Control).
  • Επιλέξτε το εικονίδιο Garmin Pay και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας.
  • Επιλέξτε την κάρτα με την οποία θέλετε να πληρώσετε. Η κάρτα που χρησιμοποιήσατε τελευταία εμφανίζεται πρώτη. Αφού επιλέξετε κάρτα, έχετε 60 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.
  • Κρατήστε το ρολόι σας κοντά στο POS για να πληρώσετε ανέπαφα. Η άκρη της οθόνης του ρολογιού σας φωτίζεται για να επιβεβαιώσει ότι έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας.
  • Αφού εισάγετε με επιτυχία τον κωδικό πρόσβασής σας 1 φορά, μπορείτε να κάνετε πληρωμές χωρίς κωδικό πρόσβασης για 24 ώρες ενώ συνεχίζετε να φοράτε το ρολόι σας.
  • Εάν αφαιρέσετε το ρολόι από τον καρπό σας ή απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση καρδιακών παλμών, πρέπει να εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης πριν πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή.


Διαβάστε ΕΔΩ τους όρους χρήσης του Garmin Pay.