Υπηρεσίες για Ιδιώτες -
Κάρτες

Ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές σας

Προπληρωμένες Κάρτες

 •  
  Περισσότερες Πληροφορίες

  Μπορείτε να κατεβάσετε τους όρους χρήσης της Attica Prepaid Card Visa.

Η Attica Prepaid Card Visa είναι η κάρτα στην οποία εσείς καθορίζετε το όριό της, φορτίζοντάς την όσες φορές επιθυμείτε με ποσά που εσείς επιλέγετε, από 30 έως 3.000 ευρώ!

Η Attica Prepaid Card Visa ανήκει στη νέα γενιά καρτών ανέπαφων συναλλαγών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές σε οποιαδήποτε επιχείρηση συμβεβλημένη με τη VISA, για όλες τις καθημερινές συναλλαγές με ασφάλεια και επιπρόσθετα με τις ακόλουθες δυνατότητες:

 • Επαναφόρτιση της κάρτας μέσω οποιουδήποτε Καταστήματος της Attica Bank ή μέσω των συστημάτων Attica e-banking και Attica Mobile.
 • Συναλλαγές μέσω Ιnternet ή τηλεφωνικές παραγγελίες και αγορές, με ασφάλεια, σε κάθε επιχείρηση στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό που φέρει το σήμα VISA.
 • Αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ όλων των Τραπεζών µε το σήμα VISA, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
 • Υπηρεσία έγκαιρης ειδοποίησης κακόβουλης χρήσης, η οποία προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια στις κινήσεις σας.

Όταν εξαντληθεί το ποσό φόρτισης παύει η δυνατότητα αγορών ή αναλήψεων, ενώ επαναφορτίζοντάς την ορίζετε ξανά το ύψος των συναλλαγών που δύνανται να πραγματοποιηθούν με τη χρήση της.

Οι χρεώσεις αναφορικά με την έκδοση και επαναφόρτιση της Attica Prepaid Card Visa έχουν ως εξής:

Ποσό Φόρτισης Κάρτας Κόστος Έκδοσης Κόστος Επαναφόρτισης (Κατάστημα) Κόστος Επαναφόρτισης (e-banking)
από €30 έως €200 €3 €1 Δωρεάν
από €201 έως €500 €5 €2 Δωρεάν
από €501 έως €3.000 €9 €4 Δωρεάν

 

Συχνές Ερωτήσεις

Online αίτηση μέσω του Attica e-banking

Εύκολα, γρήγορα και από όποιο σημείο βρίσκεστε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική αίτηση για την απόκτηση της προπληρωμένης κάρτα attica Prepaid Visa και να την παραλάβετε από την Ταχυδρομική Διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην Τράπεζα. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τον τρόπο καταχώρησης της αίτησης στο https://digital.atticabank.gr ακολουθώντας τη διαδρομή «e-banking/Οδηγίες Χρήσης για Ιδιώτες/Οδηγίες Χρήσης Attica e-banking»

Για αναλυτικές πληροφορίες

για τους λεπτομερείς όρους διάθεσης του παραπάνω προϊόντος, απευθυνθείτε στο δίκτυο καταστημάτων της Attica Bank και στο τηλέφωνο 210-366 9000.

Επικοινωνία

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ


 • 210-3669000

 • 210-3669600

 • Για απώλεια/κλοπή ή ενεργοποίηση της κάρτας σας, μπορείτε να επικοινωνείτε όλες τις ημέρες και ώρες στα παραπάνω τηλέφωνα. Ενεργοποιήστε εύκολα και γρήγορα την κάρτα σας στα ΑΤΜ του δικτύου της Attica Bank

Δημοφιλή για Ιδιώτες