Υπηρεσίες για Ιδιώτες -
Κάρτες

Ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές σας

Προπληρωμένες Κάρτες

 •  
  Περισσότερες Πληροφορίες

  Μπορείτε να κατεβάσετε τους όρους χρήσης της Attica Prepaid Card Visa.

Η Attica Prepaid Card Visa είναι η κάρτα στην οποία εσείς καθορίζετε το όριό της, φορτίζοντάς την όσες φορές επιθυμείτε με ποσά που εσείς επιλέγετε, από 30 έως 3.000 ευρώ!

Η Attica Prepaid Card Visa ανήκει στη νέα γενιά καρτών ανέπαφων συναλλαγών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές σε οποιαδήποτε επιχείρηση συμβεβλημένη με τη VISA, για όλες τις καθημερινές συναλλαγές με ασφάλεια και επιπρόσθετα με τις ακόλουθες δυνατότητες:

 • Επαναφόρτιση της κάρτας μέσω οποιουδήποτε Καταστήματος της Attica Bank ή μέσω των συστημάτων Attica e-banking και Attica Mobile.
 • Συναλλαγές μέσω Ιnternet ή τηλεφωνικές παραγγελίες και αγορές, με ασφάλεια, σε κάθε επιχείρηση στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό που φέρει το σήμα VISA.
 • Αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ όλων των Τραπεζών µε το σήμα VISA, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
 • Υπηρεσία έγκαιρης ειδοποίησης κακόβουλης χρήσης, η οποία προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια στις κινήσεις σας.

Όταν εξαντληθεί το ποσό φόρτισης παύει η δυνατότητα αγορών ή αναλήψεων, ενώ επαναφορτίζοντάς την ορίζετε ξανά το ύψος των συναλλαγών που δύνανται να πραγματοποιηθούν με τη χρήση της.

Οι χρεώσεις αναφορικά με την έκδοση και επαναφόρτιση της Attica Prepaid Card Visa έχουν ως εξής:

Ποσό Φόρτισης Κάρτας Κόστος Έκδοσης Κόστος Επαναφόρτισης (Κατάστημα) Κόστος Επαναφόρτισης (e-banking)
από €30 έως €200 €3 €1 Δωρεάν
από €201 έως €500 €5 €2 Δωρεάν
από €501 έως €3.000 €9 €4 Δωρεάν

 

Συχνές Ερωτήσεις

Online αίτηση μέσω του Attica e-banking

Εύκολα, γρήγορα και από όποιο σημείο βρίσκεστε, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική αίτηση για την απόκτηση της προπληρωμένης κάρτα attica Prepaid Visa και να την παραλάβετε από όποιο κατάστημα Attica Bank σας εξυπηρετεί. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τον τρόπο καταχώρησης της αίτησης στο https://digital.atticabank.gr ακολουθώντας τη διαδρομή «e-banking/Οδηγίες Χρήσης για Ιδιώτες/Οδηγίες Χρήσης Attica e-banking»

Για αναλυτικές πληροφορίες

για τους λεπτομερείς όρους διάθεσης του παραπάνω προϊόντος, απευθυνθείτε στο δίκτυο καταστημάτων της Attica Bank και στο τηλέφωνο 210-366 9000.

Επικοινωνία

Τηλεφωνικό Κέντρο


 • 210-3669000

 • Καθημερινά 08:00-00:00
 • Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί όλες τις ημέρες του χρόνου.

Αριθμός Τηλεφώνου για Ενεργοποίηση / Απώλεια Κάρτας


 • 210-3397246

Για περιπτώσεις ενεργοποίησης, απώλειας / κλοπής της κάρτας σας, μπορείτε να επικοινωνείτε, όλες τις ημέρες και ώρες στο παραπάνω τηλέφωνο.

Δημοφιλή για Ιδιώτες