Τι είναι και πώς επωφελείστε;

Η Attica Prepaid Card Visa είναι η κάρτα στην οποία εσείς καθορίζετε το όριό της, φορτίζοντάς την όσες φορές επιθυμείτε με ποσά που εσείς επιλέγετε, από €30 έως €3.000.
Η Attica Prepaid Card Visa Βασίζεται στην τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (contactless) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές σε οποιαδήποτε επιχείρηση συμβεβλημένη με τη Visa, για όλες τις καθημερινές συναλλαγές με ασφάλεια και επιπρόσθετα με τις ακόλουθες δυνατότητες:

1

Επαναφόρτιση της κάρτας σας στα καταστήματα της Attica Bank ή 24×7 μέσω Attica e-banking & Attica Mobile, με άμεση ενημέρωση του διαθέσιμου υπολοίπου σας σε πραγματικό χρόνο.

2

Συναλλαγές μέσω Ιnternet ή τηλεφωνικές παραγγελίες και αγορές, με ασφάλεια, σε κάθε επιχείρηση στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό που φέρει το σήμα Visa.

3

Αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ των Τραπεζών µε το σήμα Visa, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

4

Υπηρεσία έγκαιρης ειδοποίησης κακόβουλης χρήσης, η οποία προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια στις κινήσεις σας.

Online αίτηση μέσω του Attica e-banking

Εύκολα, γρήγορα και από όποιο σημείο βρίσκεστε, μπορείτε μέσω του Attica e-banking να κάνετε ηλεκτρονική αίτηση για την απόκτηση της προπληρωμένης κάρτα Attica Prepaid Card Visa και να την παραλάβετε από την Ταχυδρομική Διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Ψηφιακά πορτοφόλια

Προσθέστε την Attica Prepaid Card Visa κάρτα σας στα ψηφιακά πορτοφόλια Apple, Google και Garmin Pay ανακαλύπτοντας τα πλεονεκτήματα που παρέχουν οι σύγχρονοι τρόποι πληρωμής.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.


Σύμβαση Χορήγησης Προπληρωμένης Κάρτας Attica Prepaid Card Visa