Προσθέστε την Attica Bank Visa κάρτα σας στο ψηφιακό πορτοφόλι Google Pay™ και απολαύστε έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο συναλλαγών μέσω του Android κινητού σας τηλεφώνου ή του Wear OS ρολογιού σας.

Το Google Pay είναι ένας γρήγορος και απλός τρόπος να πραγματοποιείτε πληρωμές.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε την κάρτα της Attica Bank στο ψηφιακό πορτοφόλι και μπορείτε να εξασφαλίσετε έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο συναλλαγών μέσω του Android κινητού σας τηλεφώνου ή του Wear OS ρολογιού σας.

Βήμα-βήμα η διαδικασία για να προσθέσετε την Attica Bank Visa στο Google Pay

1

Ανοίξτε την εφαρμογή Πορτοφόλι Google 

2

Στο κάτω μέρος, πατήστε Προσθήκη στο πορτοφόλι

3

Πατήστε Κάρτα πληρωμής. Εμφανίζονται όλες οι κάρτες που έχετε αποθηκεύσει στον Λογαριασμό σας Google

4

Πατήστε Νέα πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Για να προσθέσετε μια κάρτα, χρησιμοποιήστε την κάμερά σας ή πατήστε Μη αυτόματη εισαγωγή λεπτομερειών

5

Στο κάτω μέρος, πατήστε Αποθήκευση

6

Διαβάστε τους Όρους Χρήσης του εκδότη και πατήστε Αποδοχή
Αν σας ζητηθεί να επαληθεύσετε τον τρόπο πληρωμής σας, ορίστε μια επιλογή από τη λίστα.

Έπειτα από αυτό το βήμα, θα λάβετε ένα μήνυμα ότι η κάρτα σας προστέθηκε και είναι έτοιμη για να πραγματοποιήσετε ανέπαφες πληρωμές σε καταστήματα, στο διαδίκτυο ή σε εφαρμογές όπου γίνεται αποδεκτό το Google Pay.

Αφού προσθέσετε μια κάρτα, μπορεί να βρείτε μια μικρή συναλλαγή στον λογαριασμό σας από το Πορτοφόλι Google.
Αυτή η συναλλαγή χρησιμοποιείται για να επαληθευτεί η εγκυρότητα της κάρτας και του λογαριασμού σας. Αυτή η συναλλαγή θα εξαφανιστεί σύντομα και δεν επηρεάζει το υπόλοιπό σας.

Συναλλαγές σε φυσικά καταστήματα

Όταν θέλετε να πληρώσετε, απλά ανοίγετε την οθόνη της Android συσκευής σας και την πλησιάζετε στο τερματικό αποδοχής καρτών (POS), όπου υπάρχουν τα παρακάτω σήματα:

Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως σε συναλλαγές υψηλής αξίας, ενδέχεται να σας ζητηθεί να ξεκλειδώσετε την συσκευή σας, π.χ. με το fingerprint ή με το pattern ή το PIN της συσκευής.
Το τελικό αποτέλεσμα της συναλλαγής εμφανίζεται στην οθόνη του POS. Επίσης, η Google θα σας αποστείλει push notification με το αποτέλεσμα της συναλλαγής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ενεργοποίηση της λειτουργικότητας NFC στη συσκευή σας.

Συναλλαγές σε online καταστήματα

Με το Google Pay μπορείτε να πραγματοποιείτε τις online συναλλαγές σας σε ιστοσελίδες και σε εφαρμογές (apps), σε όλον τον κόσμο. Απλά, όταν είστε έτοιμοι να πληρώσετε, επιλέξτε το Google Pay ως τρόπο πληρωμής ή πατήστε το “Πληρωμή με Google Pay”.

Αυτό ήταν! Δεν χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Διαβάστε ΕΔΩ τους όρους χρήσης του Google Pay.

Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Απαντώντας στην ερώτηση μας δίνετε τη δυνατότητα να γίνουμε ακόμη καλύτεροι
Ναι, ευχαριστώ
Όχι ακριβώς