Γίνετε πελάτης μας

Θα χαρούμε να συζητήσουμε όλες τις ανάγκες σας, από τις πιο μικρές και τις πιο απλές έως τις πιο μεγάλες και τις πιο σύνθετες. Με τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας, θα φροντίσουμε να διευκολύνουμε την καθημερινότητά σας αλλά και να κάνουμε τα σχέδιά σας υλοποιήσιμα.

Επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας, όποτε εσείς το επιθυμείτε, για να ανοίξουμε τον πρώτο σας τραπεζικό λογαριασμό. Ο λογαριασμός σας ανοίγει εκείνη τη στιγμή και συνδέεται με τη χρεωστική κάρτα Attica Debit Visa και με τις ψηφιακές μας υπηρεσίες Attica e-banking & Attica Mobile.


Τι δικαιολογητικά χρειάζεται να μας προσκομίσετε

Κατά την επίσκεψή σας σε ένα κατάστημα Attica Bank, θα χρειαστεί να μας προσκομίσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα δείτε εδώ και τα οποία πιστοποιούν τα προσωπικά σας στοιχεία.

Εάν είστε Έλληνας και μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, φυσικό πρόσωπο, μισθωτός ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα, ελεύθερος επαγγελματίας ή ατομική επιχείρηση, τότε έχετε την επιλογή να πιστοποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία μέσω της υπηρεσίας eGOV-KYC. Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας τους κωδικούς σας TAXISnet και το Δελτίο της Αστυνομικής σας Ταυτότητας.