Αντικαταστήστε τα μετρητά με τη χρεωστική κάρτα Visa Debit που βασίζεται στην τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (contactless) και εξασφαλίστε ευελιξία και ταχύτητα στις συναλλαγές σας. Προσθέστε τη χρεωστική σας κάρτα στα ψηφιακά πορτοφόλια Apple, Google και Garmin Pay και κάντε τις πληρωμές σας πιο εύκολα απο ποτέ.

Πώς τη χρησιμοποιείτε

Με τη χρεωστική κάρτα Visa Debit μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο στις συναλλαγές σας, ενώ εξασφαλίζετε ευελιξία, ταχύτητα και ασφάλεια στις αγορές σας.

Όποτε χρειαστείτε μετρητά, έχετε άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας, καθώς μπορείτε να πραγματοποιείτε αναλήψεις χωρίς καμία επιβάρυνση από ένα πολύ μεγάλο δίκτυο ΑΤΜ μέσω των συνεργατών μας, της εταιρίας Euronet και των Συνεταιριστικών Τραπεζών. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και όλα τα ATM με το σήμα Visa όλων των Τραπεζών, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με τις ισχύουσες χρεώσεις.

Στη χρεωστική σας κάρτα Visa Debit έχετε την δυνατότητα να συνδέσετε έως και δώδεκα καταθετικούς λογαριασμούς, ορίζοντας έναν ως βασικό και να πραγματοποιείτε τις αγορές σας με άμεση χρέωση του βασικού λογαριασμού σας.

Πώς θα αποκτήσετε τη χρεωστική σας κάρτα

Μπορείτε να την αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα online μέσα από το Attica e-banking, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση. Η κάρτα θα σας αποσταλεί στην ταχυδρομική διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην τράπεζα.

Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Attica Bank και να αιτηθείτε την έκδοση και αποστολής της κάρτας σας.

Χαρακτηριστικά

1

Aγορές online ή σε φυσικά καταστήματα

Η χρεωστική σας κάρτα Visa Debit είναι δεκτή σε όλo τον κόσμο.

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε:

  • Σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα 
  • Σε οποιοδήποτε e-shop
2

Ημερήσια όρια

  • Όριο ανάληψης μετρητών: €1.000 (μπορεί να εξατομικευτεί)
  • Όριο αγορών: €2.000 (μπορεί να εξατομικευτεί)
3

Συνδρομή
Η χρεωστική κάρτα Visa Debit παρέχεται χωρίς ετήσια συνδρομή

Ψηφιακά πορτοφόλια

Προσθέστε τη χρεωστική σας κάρτα στα ψηφιακά πορτοφόλια Apple, Google και Garmin Pay ανακαλύπτοντας τα πλεονεκτήματα που παρέχουν οι σύγχρονοι τρόποι πληρωμής.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Σύμβαση Χορήγησης Χρεωστικής Κάρτας Visa Debit


Ενημερωθείτε

Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Απαντώντας στην ερώτηση μας δίνετε τη δυνατότητα να γίνουμε ακόμη καλύτεροι
Ναι, ευχαριστώ
Όχι ακριβώς