Ο πρόεδρος της Attica Bank, Ιωάννης Ζωγραφάκης, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου από τον Σεπτέμβριο του 2013. Είναι Ανώτερος Ανεξάρτητος Διοικητικός Σύμβουλος από τον Φεβρουάριο 2019 και από τον Μάιο του 2020 έχει τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων.

Επίσης, είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας από τον Νοέμβριο 2019, μέλος της Επιτροπής Ελέγχου και μέλος της Επιτροπής Τεχνολογίας. Από τον Σεπτέμβριο 2013 μέχρι τον Μάρτιο 2021 διετέλεσε πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου.

Ο Ιωάννης Ζωγραφάκης διαθέτει αξιοσημείωτη πείρα στον τραπεζικό τομέα ως ανώτερο διευθυντικό στέλεχος. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1990 στη Citibank στην Ελλάδα ως Management Associate για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Το 1996 πήγε στην Αμερική ως Director of Finance της CitiMortgage και το 1997 έγινε Οικονομικός Διευθυντής του Citigroup Consumer Finance αναλαμβάνοντας εν συνεχεία τη θέση του Γενικού Οικονομικού Διευθυντή (CFO) για το Consumer Assets Division της Αμερικής. Από το 1998 μέχρι και το 2004 εργάστηκε στο Student Loan Corporation, θυγατρική της Citigroup.

Το 2005 επέστρεψε στην Ευρώπη ως Επικεφαλής Καταναλωτικής και Στεγαστικής Πίστης για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Citibank, καθώς και Επικεφαλής της Λιανικής Τραπεζικής Ηνωμένου Βασιλείου. Το 2006 ανάλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Λιανικής Τραπεζικής της Citibank Ελλάδος, όπου παρέμεινε μέχρι το 2011.

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου: του Student Loan Corporation στην Αμερική, της Τειρεσίας ΑΕ στην Ελλάδα, του Diners Club Ελλάδας και της Εθνικής Τράπεζας. Ο κύριος Ζωγραφάκης σπούδασε πολιτικός μηχανικός (BSc) στο Imperial College Λονδίνου και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Carnegie Mellon University στην Αμερική.

Αβραάμ (Μίνος) Μωυσής του Εσδρά

Αντιπρόεδρος Δ.ΣΜη Εκτελεστικό Μέλος, εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Ελένη Βρεττού του Χρήστου

Διευθύνουσα ΣύμβουλοςΕκτελεστικό Μέλος

Ευθύμιος Κυριακόπουλος του Πέτρου

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Αιμίλιος Γιαννόπουλος του Πολύκαρπου

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Χαρίκλεια Βαρδακάρη του Νικολάου

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Χρήστος Αλεξάκης του Απόλλωνα

Μη Εκτελεστικό Μέλος

Δέσποινα Δοξάκη του Ιωάννη

Μη Εκτελεστικό Μέλος

Χρήστος - Στέργιος Γκλαβάνης

Μη μέλος Δ.ΣΑνεξάρτητος από την Τράπεζα με την έννοια της παρ. 1(ε) του άρθρου 44 του ν. 4449/2017