Η κυρία Βασιλική Σκούμπα κατέχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στον Τραπεζικό Κλάδο και διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση κρίσεων κατά τη διάρκεια περιόδων ανάπτυξης, ύφεσης και λοιπών μεταβλητών σε Τράπεζες του εξωτερικού στην Ελλάδα.

Η κυρία Σκούμπα διορίστηκε ως CFO τον Ιανουάριο του 2023 στην Attica Bank σε συνέχεια της ένταξής της στην Τράπεζα τον Απρίλιο του 2022 ως συμβούλου του Διευθύνοντος Συμβούλου. Εργάστηκε στη Citi για 25 χρόνια κατέχοντας τα τελευταία 7 χρόνια της θητείας της, τη θέση της CFO για τις δραστηριότητες του Ομίλου στην Ελλάδα, ενώ πρωτύτερα υπήρξε Chief of Staff, Consumer CFO και Consumer Cluster CFO για τις χώρες της Αιγύπτου, ΗΑΕ, Ελλάδας και Μπαχρέιν.

Παράλληλα, από το 2009 διετέλεσε και Εκτελεστικό μέλος της Τράπεζας. Επίσης κατείχε τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Diners Club of Greece και της Επιτροπής Επενδύσεων Συντάξεων. Κατά τη διάρκεια της επταετούς θητείας της στην HSBC διετέλεσε CFO για τον ελληνικό κλάδο καθώς και oversite Director για τα γαλλικά υποκαταστήματα του Ομίλου, ενώ τον τελευταίο χρόνο εργάστηκε ως Project Director για την ομάδα M&A του Ομίλου. Η κυρία Σκούμπα είναι κάτοχος Bachelor in Accounting από το Saint Johns University της Νέας Υόρκης και έχει αποκτήσει επαγγελματική κατάρτιση κατά τη διάρκεια της καριέρας της στη Citi και την HSBC.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε με επιτυχία το Δίπλωμα Εταιρικής Διακυβέρνησης για Non-Executive Directors από το Ινστιτούτο Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Ιωάννης Ζωγραφάκης του Γεωργίου

Πρόεδρος του Διοικητικού ΣυμβουλίουΜη Εκτελεστικό Μέλος

Αβραάμ (Μίνος) Μωυσής του Εσδρά

Αντιπρόεδρος Δ.ΣΜη Εκτελεστικό Μέλος, εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Ελένη Βρεττού του Χρήστου

Διευθύνουσα ΣύμβουλοςΕκτελεστικό Μέλος

Ευθύμιος Κυριακόπουλος του Πέτρου

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Αιμίλιος Γιαννόπουλος του Πολύκαρπου

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Χαρίκλεια Βαρδακάρη του Νικολάου

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Χρήστος Αλεξάκης του Απόλλωνα

Μη Εκτελεστικό Μέλος

Δέσποινα Δοξάκη του Ιωάννη

Μη Εκτελεστικό Μέλος

Χρήστος - Στέργιος Γκλαβάνης

Μη μέλος Δ.ΣΑνεξάρτητος από την Τράπεζα με την έννοια της παρ. 1(ε) του άρθρου 44 του ν. 4449/2017