Η εταιρική πιστωτική κάρτα Visa Credit Business, σχεδιάστηκε για να καλύπτει επαγγελματικές ανάγκες, όπως επαγγελματικά ταξίδια, αγορά εξοπλισμού γραφείου, επαγγελματικά γεύματα και άλλες δαπάνες που πραγματοποιούνται για λογαριασμό της εταιρείας.

Με μια γρήγορη ματιά

1

Επιτόκιο
Με την Visa Credit Business, εξασφαλίζετε οικονομική ευελιξία.
Όταν εξοφλείτε το σύνολο του λογαριασμού που εκδίδεται κάθε μήνα στην προκαθορισμένη ημερομηνία, δεν υπόκειστε σε τόκους, εξοικονομώντας έτσι σημαντικό κόστος.

2

Παροχή ρευστότητας
Η κάρτα σάς προσφέρει αυξημένη ταμειακή ρευστότητα. Από την ημερομηνία κάθε συναλλαγής μέχρι την εξόφλησή της, η εταιρεία σας διατηρεί υγιή την ταμειακή της ροή.

3

Έξοδα διαχείρισης
Η ετήσια διαχείριση της κάρτας σας επιβαρύνεται με χαμηλά έξοδα, συμβάλλοντας στη μείωση του γενικού κόστους λειτουργίας της επιχείρησής σας.

4

Όρια
Κάθε κάρτα μπορεί να έχει το δικό της μοναδικό όριο δαπανών, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα για πιο αποτελεσματική διαχείριση των εξόδων του προσωπικού σας.

5

Συναλλαγές
Με την κάρτα Visa Credit Business, έχετε τη δυνατότητα συναλλαγών σε εκατομμύρια επιχειρήσεις παγκοσμίως, εκεί όπου αποδέχονται τη Visa.

6

Παροχή ενημέρωσης
Αναλυτική ενημέρωση δαπανών με αποστολή μηνιαίου statement, συνολικά στην εταιρεία και ανά κάτοχο κάρτας ξεχωριστά.

7

Ασφάλεια σε κάθε συναλλαγή
Οι κάρτες Visa Credit Business ανήκουν στη νέα γενιά ανέπαφων πιστωτικών καρτών, προσφέροντάς σας ταχύτητα και ασφάλεια σε κάθε συναλλαγή.

8

Ανανέωση
Η ανανέωση των καρτών γίνεται ετησίως, εξασφαλίζοντας συνεχή και ομαλή λειτουργία της συνεργασίας σας με την τράπεζα.

Σύμβαση Χορήγησης Εταιρικής Πιστωτικής Κάρτας Visa Credit Business


Ενημερωθείτε