Οι κάρτες της Attica Bank διαθέσιμες στα ψηφιακά πορτοφόλια Apple Pay, Google Pay™ και Garmin Pay™

Ψηφιακά Πορτοφόλια

Με τα ψηφιακά πορτοφόλια, οι καθημερινές σας συναλλαγές πραγματοποιούνται με χρήση του έξυπνου κινητού σας τηλεφώνου ή του έξυπνου ρολογιού σας.

Προσθέστε τις Attica Bank Visa κάρτες σας στο ψηφιακό πορτοφόλι που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα που παρέχουν οι σύγχρονοι τρόποι πληρωμής.

Τα ψηφιακά πορτοφόλια προσφέρουν:

  • Ευκολία - Το μόνο που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας συναλλαγές είναι το κινητό σας ή το έξυπνο ρολόι σας.
  • Ταχύτητα - Μία μόνο κίνηση αρκεί για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ!
  • Ασφάλεια - Τα ψηφιακά πορτοφόλια κάνουν χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας tokenization. Με την τεχνολογία αυτή τα στοιχεία της κάρτας σας προστατεύονται και στη θέση τους δημιουργείται ένας μοναδικός κρυπτογραφημένος αριθμός (token), ο οποίος χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση κάθε πληρωμής σας.

 

 

 

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το iPhone σας ή το Apple Watch σας!

Προσθέστε σήμερα τις κάρτες Visa της Attica Bank στο Apple Pay για να κάνετε τις συναλλαγές σας ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε το PIN της κάρτας σας.
Έχετε iPhone ή Apple Watch;

Δείτε περισσότερα εδώ!

Ανέπαφες συναλλαγές με την Android συσκευή σας ή το Wear OS ρολόι σας!

Προσθέστε την κάρτα σας στο ψηφιακό πορτοφόλι Google Pay™! Γνωρίστε τον εύκολο και ασφαλή τρόπο συναλλαγών που προσφέρεται σε όσους διαθέτουν συσκευή Android ή/και Wear OS ρολόι.
Χρησιμοποιήστε το Google Pay™ σε εκατομμύρια επιχειρήσεις. Πληρώστε σε εφαρμογές (apps), πραγματοποιήστε τις online συναλλαγές σας και ολοκληρώστε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας σε καταστήματα που φέρουν το σήμα ανέπαφων πληρωμών!

Δείτε περισσότερα εδώ! 

 

 

Ανέπαφες πληρωμές με το έξυπνο Garmin ρολόι σας!

Είστε λάτρεις των σπορ και της τεχνολογίας; Δεν αποχωρίζεστε ποτέ το Garmin έξυπνο ρολόι σας; Τότε, το Garmin Pay™ είναι ιδανικό για εσάς.

Το Garmin Pay™ είναι ο πρωτοποριακός τρόπος για να πραγματοποιούν οι λάτρεις των σπορ και της τεχνολογίας τις πληρωμές τους, εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί τους μετρητά, πορτοφόλι, κάρτα ή κινητό.

Δείτε περισσότερα εδώ!