Τι είναι και πώς επωφελείστε;


Οι πιστωτικές κάρτες Visa της Attica Bank σάς προσφέρουν ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές σας, εντός και εκτός Ελλάδας.

Οι πιστωτικές κάρτες Visa της Attica Bank, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:

  • Αγορές αγαθών και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις με το σήμα Visa, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Ασφαλείς αγορές μέσω Internet.
  • Αγορές με άτοκες δόσεις.
  • Αναλήψεις μετρητών, από τα ΑΤΜ που φέρουν το σήμα Visa, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
  • Την εξόφληση των υποχρεώσεών σας στο Δημόσιο σε έως και 12 άτοκες δόσεις.
  • Την εξόφληση των υποχρεώσεών σας μέσω πάγιων εντολών.
  • Το “κτίσιμο” του αφορολογήτου.

Βασισμένες στην τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (contactless), οι πιστωτικές κάρτες Visa της Attica Bank, σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας, πλησιάζοντας απλώς την κάρτα σας στο τερματικό POS. Έτσι, οι συναλλαγές σας πραγματοποιούνται στο λιγότερο δυνατό χρόνο, με απόλυτη ασφάλεια, εφόσον η κάρτα παραμένει στα δικά σας χέρια καθ’ όλη τη διάρκεια της συναλλαγής.

Ετήσια συνδρομή*

1

Visa Classic: €25
Με αγορές άνω των €2.000 ετησίως η λειτουργία και χρήση της κάρτας παρέχεται χωρίς συνδρομή για τον επόμενο χρόνο, ενώ σας παρέχονται δωρεάν έως 2 πρόσθετες κάρτες.

2

Visa Gold: €45
Με αγορές άνω των €5.000 ετησίως η λειτουργία και χρήση της κάρτας παρέχεται χωρίς συνδρομή για τον επόμενο χρόνο, ενώ σας παρέχονται δωρεάν έως 2 πρόσθετες κάρτες.

*Αφορά κάρτες που εκδόθηκαν μετά τον 07/2019 

Ψηφιακά πορτοφόλια

Προσθέσετε τις πιστωτικές σας κάρτες στα ψηφιακά πορτοφόλια Apple, Google και Garmin Pay ανακαλύπτοντας τα πλεονεκτήματα που παρέχουν οι σύγχρονοι τρόποι πληρωμής.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Τρόπος πληρωμής

Πραγματοποιήστε την πληρωμή της πιστωτικής σας κάρτας ανέξοδα σε όλο το Δίκτυο Καταστημάτων μας ή 24/7 μέσω Attica e-banking & Attica Mobile, με άμεση ενημέρωση του διαθέσιμου υπολοίπου σε πραγματικό χρόνο.
Επιπλέον, μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε την Attica Bank για αυτόματη εξόφληση της οφειλής σας με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού σας.


Ενημερωθείτε

Σύμβαση Χορήγησης Πιστωτικής Κάρτας Attica Credit Visa