Τι είναι και πώς επωφελείστε;

Με το στεγαστικό δάνειο Attica My Home έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε νέα κατοικία ή να πραγματοποιήσετε εργασίες ανέγερσης, αποπεράτωσης, επέκτασης ανακαίνισης ή επισκευής της κατοικίας σας, ενώ μπορείτε να προχωρήσετε και στην αγορά οικοπέδου για ανέγερση (εφόσον υφίσταται οικοδομική άδεια σε ισχύ).
Η διαδικασία είναι απλή, ευέλικτη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Με μια γρήγορη ματιά

1

Ποσό χορήγησης
Από €20.000

2

Επιτόκιο

  • Σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου
  • Σταθερό για τα πρώτα έτη από 3,40%* και εν συνεχεία κυμαινόμενο βάσει Euribor 3m πλέον περιθωρίου (spread) από 3,20%* ή
  • Κυμαινόμενο βάσει Euribor 3m πλέον περιθωρίου (spread) από 3,20%* καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου

*Το τελικό ύψος του επιτοκίου εξαρτάται από το ποσοστό χρηματοδότησης. Τα ανωτέρω αναφερόμενα επιτόκια είναι ονομαστικά και επιβαρύνονται με Εισφορά του Ν.128/75 (σήμερα 0,12%)

Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης (ΣΕΠΠΕ)
3

Διάρκεια
Από 3 έως 30 έτη.

4

Ασφαλιστική Κάλυψη

Υποχρεωτική ασφάλεια ακινήτου πυρός- σεισμού για όλη τη διάρκεια του δανείου. Προαιρετική ασφάλεια ζωής δανειολήπτη.

Ενημερωθείτε για τα ασφαλιστικά προγράμματα που μπορεί να σας προσφέρει η Attica Bank σε συνεργασία με την Interamerican.

5

Αποπληρωμή
Σε μηνιαίες δόσεις που αποπληρώνουν τόκο και κεφάλαιο αυτόματα από τον καταθετικό λογαριασμό σας, ενώ έχετε τη δυνατότητα:

  • Tμηματικών εκταμιεύσεων.
  • Πρόωρης εξόφλησης του δανείου χωρίς κόστος.
  • Παροχής περιόδου χάριτος έως και 12 μήνες.
Χρηματοδότηση

Χρηματοδότηση που ανέρχεται έως και στο 80% της εκτιμηθείσας αξίας ακινήτου (με εξασφάλιση την εγγραφή προσημείωσης υποθήκης επί ακινήτου) ή έως και το 100% της εκτιμηθείσας αξίας του ακινήτου (με εξασφάλιση ενεχυρίαση μετρητών) και έως το 100% του συμβολαίου αγοράς.

Έκπτωση Επιτοκίου

Εξασφαλίστε έκπτωση έως 0,40% για ακίνητα κατηγορίας Α+ ή Α, ή έκπτωση 0,30% για κατηγορίες Β+ ή Β, βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης του ακινήτου σας.

Επιπλέον, κερδίστε 1% έκπτωση επιτοκίου, εφόσον το δάνειό σας εξασφαλίζεται με ενεχυρίαση μετρητών (cash collateral), διατηρώντας την κατάθεσή σας σε άτοκο λογαριασμό ταμιευτηρίου στην Attica Bank, σε ποσοστό 110% του χορηγούμενου ποσού δανείου.


Ενημερωθείτε

Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Απαντώντας στην ερώτηση μας δίνετε τη δυνατότητα να γίνουμε ακόμη καλύτεροι
Ναι, ευχαριστώ
Όχι ακριβώς