Ο κύριος Θύμιος Κυριακόπουλος είναι ανώτατο στέλεχος με διεθνή εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς των τραπεζών, διαχείρισης χαρτοφυλακίου, εταιρικών μετασχηματισμών και διαχείρισης κινδύνων.

Έχει εκλεγεί μέλος του ΔΣ της ΕΕΣΥΠ (Υπερταμείο) και συμμετέχει ως πρόεδρος της επιτροπής επενδύσεων, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος επιτροπής διαχείρισης κινδύνων, μέλος της επιτροπής ελέγχου και μέλος της επιτροπής υποψηφιοτήτων. Επίσης τελεί ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ της TBC bank PLC, τράπεζας που δραστηριοποιείται στις αναδυόμενες αγορές κεντρικής Ασίας, εισηγμένης στο χρηματιστήριο Λονδίνου και μέλος FTSE 250. Είναι πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης κινδύνων, μέλος της επιτροπής ελέγχου και μέλος της επιτροπής technology and data.

Διετέλεσε Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Κινδύνων Ομίλου (Chief Risk Officer) στην Τράπεζα Πειραιώς έως το 2020. Πριν από αυτό, διετέλεσε Managing Director στην επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα διοικητικά συμβούλια στους χρηματοοικονομικούς, ασφαλιστικούς, υπηρεσιακούς και μεταποιητικούς κλάδους. Στην καριέρα του έχει ασχοληθεί με επενδύσεις κεφαλαίου ιδιωτικών χρηματαγορών και ακινήτων. Ήταν μέλος της ομάδας των ιδρυτών της Market Axess Inc., η οποία αυτή τη στιγμή είναι μια εισηγμένη στο NASDAQ επιχείρηση fintech και πριν από αυτό εργαζόταν στη Deutsche Bank και στην PriceWaterhouseCoopers.

Είναι κάτοχος MBA με διάκριση από τη Σχολή Wharton του Πανεπιστημίου της Pennsylvania και κάτοχος πτυχίου Μηχανικής και Αεροδιαστημικής Μηχανικής από το Πανεπιστήμιο Cornell.

Ιωάννης Ζωγραφάκης του Γεωργίου

Πρόεδρος του Διοικητικού ΣυμβουλίουΜη Εκτελεστικό Μέλος

Αβραάμ (Μίνος) Μωυσής του Εσδρά

Αντιπρόεδρος Δ.ΣΜη Εκτελεστικό Μέλος, εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Ελένη Βρεττού του Χρήστου

Διευθύνουσα ΣύμβουλοςΕκτελεστικό Μέλος

Αιμίλιος Γιαννόπουλος του Πολύκαρπου

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Χαρίκλεια Βαρδακάρη του Νικολάου

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Χρήστος Αλεξάκης του Απόλλωνα

Μη Εκτελεστικό Μέλος

Δέσποινα Δοξάκη του Ιωάννη

Μη Εκτελεστικό Μέλος

Χρήστος - Στέργιος Γκλαβάνης

Μη μέλος Δ.ΣΑνεξάρτητος από την Τράπεζα με την έννοια της παρ. 1(ε) του άρθρου 44 του ν. 4449/2017